Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio na poklon prsluk od bajkera iz Rusije!

Aleksandar Zaldastanov Hirurg, vođa "Noćnih vukova", prisustvovao je svečanom početku radova na "Južnom toku", posle čega je objavio na svojoj Fejsbuk stranici fotografiju sa srpskim predsednikom

  • 16

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se s Aleksandrom Zaldastanovom Hirurgom, vođom "Noćnih vukova", organizacije motociklista iz Rusije.

Zaldastanov, koji je prisustvovao svečanom početku radova na "Južnom toku", objavio je na Fejsbuk stranici ovog kluba fotografiju s predsednikom Nikolićem u neobičnom izdanju. Naime, Nikolić je pozirao u bajkerskom prsluku koji je dobio na poklon od gosta iz Rusije.

Na prsluku koji nosi Nikolić s desne strane se nalazi grb Ruske Federacije, a na levoj srpski državni grb. Najpoznatiji član "Noćnih vukova" je ruski predsednik Vladimir Putin.

"Noćni vukovi" su organizacija koja propаgirа zdrаv život, negovаnje prаvoslаvnih trаdicijа, аktivni su u pomoći deci bez roditeljа i u borbi protiv nаrkomаnije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA