Srpski ministar školuje sina u francuskoj školi

Tomislav Jovanović kaže da veruje u državno školstvo i tvrdi da će njegov jedinac pohađati osmi razred u državnoj osnovnoj školi, kao i da je dosadašnje njegovo školovanje plaćao od devizne štednje

  • 25

Sin ministra prosvete Tomislava Jovanovića umesto u redovnoj osnovnoj školi, sedmi razred pohađa u privatnoj francuskoj školi u Beogradu "Ecole Francaise de Belgrad", a tu informaciju potvrđuje i sam ministar, koji tvrdi da će njegov sin osmi razred pohađati u državnoj školi.

Na pitanje lista "Alo" da li veruje u državno obrazovanje s obzirom na to da je sina jedinca upisao u stranu školu, ministar Jovanović odgovara:

- Naravno da verujem. U osmom razredu će sigurno da ide u državnu školu... A šta sam mogao da uradim?! Ja sam postao ministar početkom septembra i nisam hteo da ga ispisujem tada jer je već počela školska godina.

Ministar prosvete dodaje da od svoje devizne štednje školuje sina i da na svojoj deviznoj knjižici sada ima oko 7.000 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naravno

    28. novembar 2013 | 10:13

    Ha ha ha, slično ministru zdravlja koji se za lečenje obratio lekarima iz Švajcarske.

  • стрептомицин

    28. novembar 2013 | 10:20

    У нормалној држави, а Србија то ни у ком случају није, дотични никада не би могао постати министар управо због те чињенице. Није грешка што клинац иде у страну школу, него како родитељ може бити изабран под тим околностима?

  • Niko bitan ™

    28. novembar 2013 | 09:33

    Koja smo mi bolesna drzava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA