• 7

Mihajlović: Moja poruka o ministru izvučena iz konteksta!

- Svako ko je predstavnik države Srbije, bilo da je ministar ili direktor javnog preduzeća, mora da radi za svoju državu 24 sata dnevno - kaže ministarka energetike

  • 7

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović rekla da je njena izjava o jednom članu vlade koji radi protiv interesa države "izvučena iz konteksta".
Zorana Mihajlović je rekla da je njena poruka u toj izjavi bila da svako ko je predstavnik države mora za nju da radi "24 sata dnevno".

Kako je preneo "Blic" prošle subote, ministarka je rekla da jedan član vlade ne radi u skladu sa vladinom politikom.
- Ako ja u diplomatskoj pošti pročitam izjavu jednog člana vlade kako govori suprotno od politike vlade, i to na javnom skupu van zemlje, ili kako preporučuje kompaniju svog prijatelja da se bavi trgovinom, mislim da takav ne bi smeo više biti član vlade, i morao bi da pretrpi dodatne sankcije - rekla je Zorana Mihajlović u intervjuu "Blicu".

- Ako me pitate ko, kako i zašto, za to postoje oni koji se time bave - rekla je danas Zorana Mihajlović.
Prema njenim rečima, Vlada Srbije radi i stabilna je.
- Svako ko je predstavnik države Srbije, bilo da je ministar ili direktor javnog preduzeća, mora da radi za svoju državu 24 sata dnevno... Tako moramo da se ponašamo. To se odnosi i na sve ovde (na Kosovu). Mi Srbi moramo da se udružimo jer samo na taj način možemo da napravimo nešto - rekla je Zorana Mihajlović u Gračanici.
(Telegraf.rs / Beta)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sultan aziza iz tunisa

    drazen-ponekad lepota je slatka od politike.

  • Drazen

    Kakva je ovo macka brate mili....

  • Ex sns

    Znaci nije rekla da neko namesta poslove preko burazerskih veza?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima