Mihajlović: Moja poruka o ministru izvučena iz konteksta!

- Svako ko je predstavnik države Srbije, bilo da je ministar ili direktor javnog preduzeća, mora da radi za svoju državu 24 sata dnevno - kaže ministarka energetike

  • 7

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović rekla da je njena izjava o jednom članu vlade koji radi protiv interesa države "izvučena iz konteksta".

Zorana Mihajlović je rekla da je njena poruka u toj izjavi bila da svako ko je predstavnik države mora za nju da radi "24 sata dnevno".

Kako je preneo "Blic" prošle subote, ministarka je rekla da jedan član vlade ne radi u skladu sa vladinom politikom.

- Ako ja u diplomatskoj pošti pročitam izjavu jednog člana vlade kako govori suprotno od politike vlade, i to na javnom skupu van zemlje, ili kako preporučuje kompaniju svog prijatelja da se bavi trgovinom, mislim da takav ne bi smeo više biti član vlade, i morao bi da pretrpi dodatne sankcije - rekla je Zorana Mihajlović u intervjuu "Blicu".

- Ako me pitate ko, kako i zašto, za to postoje oni koji se time bave - rekla je danas Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, Vlada Srbije radi i stabilna je.

- Svako ko je predstavnik države Srbije, bilo da je ministar ili direktor javnog preduzeća, mora da radi za svoju državu 24 sata dnevno... Tako moramo da se ponašamo. To se odnosi i na sve ovde (na Kosovu). Mi Srbi moramo da se udružimo jer samo na taj način možemo da napravimo nešto - rekla je Zorana Mihajlović u Gračanici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    29. novembar 2013 | 16:38

    Bože me sačuvaj glupih izjava ove žene.

  • Bole

    29. novembar 2013 | 16:35

    Ma dajte vise izvucena iz konteksta.U ozbiljnoj zemlji bi ste vi to rekli predsedniku vlade bez da to dodje u medije.A sad g.djo draga posto ste vi to rekli e sad ste duzni to da kazete ko je taj.A najveci stos je u tome sto predsednik vlade kaze da je ona trebala da se obrati svom stranackom sefu.Ko je ovde predsednik vlade .....veoma.je interesantno da se kod nas predsednik vlade ne mesa u svoj posao bas puno

  • vasilije kg

    29. novembar 2013 | 16:49

    rekla si nesto sto nismo znali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA