Član komisije u Prizrenu manipulisao glasovima?

Do sada su preduzete mere protiv jednog lica u opštini Prizren gde se za člana opstinske izborne komisije sumnja da je manipulisao s glasovima

  • 0

Drugi krug lokalnih izbora danas na Kosovu i Metohiji protiče bez većih problema, osim što su protiv člana opštinske izborne komisije u Prizrenu preduzete mere zbog sumnje u manipulaciju glasovima, a u Štrpcu prijavljen slučaj oštećena imovine, saopštili su danas predstavnici tužilastva i policije.

Koordinatorka tužilaštva Laura Pulja i portparol policije Kosova Baki Keljani su na konferenciji za medije govorili o dosadašnjem toku izbora.

- Do sada su preduzete mere protiv jednog lica u opštini Prizren gde se za člana opštinske izborne komisije sumnja da je manipulisao s glasovima. Takođe, imamo u opštini Štrpce prijavljen slučaj kršenja imovine, ali do sada nemamo sumnjive osobe koje su to činile - kazala je Pulja.

Ona je rekla da su u svih 25 opština gde se danas glasa raspoređeni tužioci uključujući i severni deo Kosovske Mitrovice.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA