Pantić: I telima ćemo štiti glasačke kutije!

- Ovog puta nećemo dozvoliti manipulacije. Ukoliko bude potrebno, telima ćemo štititi glasačke kutije da se ne nose na prebrojavanje van Kosovske Mitrovice - poručuje kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice

  • 3

Kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Građanske inicijative „Srpska" Krstimir Pantić najavio je da se ovog puta neće dozvoliti manipulacije i da će, ukoliko to bude potrebno, telima štititi glasačke kutije da se ne nose na prebrojavanje van Kosovske Mitrovice.

- Skrenuo sam pažnju međunarodnoj zajednici i predstavnicima OEBS-a da ćemo učiniti sve da izborni dan protekne u najboljem redu, da se spreče bilo kakvi incidenti na izbornim mestima - rekao je on i dodao da je, obilazeći izborna mesta, video veliki broj posmatrača, te da je nemoguće da se vrše bilo kakve manipulacije ili krađa glasova.

Pantić se osvrnuo na izjavu svog protivkandidata iz Građanske inciijative „SDP" Olivera Ivanovića koji je kazao da mu je svejedno gde će se prebrojati glasovi, dodajući da ta izjava pokazuje da je svestan da gubi izbore.

- Njegova i želja njegovih podržavalaca je da se izborni materijal iznese iz Kosovske Mitrovice. Mi ćemo učiniti sve da izborni proces ne bude narušen. Ukolio bude potrebno bićemo ispred biračkih mesta i svojim telima štititi kutije. Nećemo dozvoliti da se ovoga puta manipuliše izbornom građana - istakao je Pantić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    1. decembar 2013 | 15:22

    Па ти који вас терају и присиљавају да излазите на изборе, ти исти људи су продали КиМ потписивањем Бриселског споразума, а од вас сада траже да се борите за нека права у сопственој држави, зашто нико од њих није питао те исте Србе са КиМ да ли се слажу са потписивањем Бриселског споразума? Срби не будите глупи, не излазите на шиптарске изборе!

  • Ostap Bender

    1. decembar 2013 | 14:19

    Dosta više, bre Pantiću!

  • Zutica

    1. decembar 2013 | 14:36

    Eto zasto sam se ja zalago da Agim Deva bude gradonacelnik SKM, zbog ovakvih papeta kao.sto je pantic...dobio sam dojavu da je Ivanovic u prednosti, Ivanovic dobija Sever Mitrovice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA