• 2

PANTIĆ: Nećemo dozvoliti iznošenje izbornih kutija!

- Postoje svi uslovi da se prebrojavanje obavi na licu mesta. Garantovaćemo bezbednost članovima odbora, posmatračima i pripadnicima OEBS-a - istakao je Pantić

  • 2

Kandidat Građanske inicijative "Srpska" za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Krstimir Pantić najavio je danas da građani neće dozvoliti da glasački materijal napusti izborna mesta i izrazio nadu da Centralna izborna komisija (CIK) neće menjati svoju odluku i da će prebrojavanje biti obavljeno na licu mesta.
On je na konferenciji za novinare rekao da je upozorio međunarodnu zajednicu i prijatelje protivkandidata Olivera Ivanovića da ne pokušavaju prekrajanje izborne volje građana i da ne pokušavaju da nose glasački materijal sa izbornih mesta.

- Nećemo dozvoliti da se glasačke kutije iznose, jer postoje svi uslovi da se prebrojavanje obavi na licu mesta. Garantovaćemo bezbednost članovima odbora, posmatračima i pripadnicima OEBS-a - istakao je Pantić.

On je rekao da će pozvati građane da budu u blizini bračkih mesta, škola gde se obavlja glasanje, i da svojim telima brane da se materijal ne iznosi iz škola.
Pantić je kazao da je član CIK Nenad Rikalo u Kosovskoj Mitrovici i da prati do kraja izbore.
- Prema našim saznanjima, izborni proces teče bez većih nepravilnosti. Bilo je, nažalost, nekih pokušaja da se glasa sa tuđim ličnim kartama. Lično je sin Olivera Ivanovića pokušao pre posla sata da glasa u školi Sveti Savi tuđom ličnom kartom, što dokazuje da je Ivanović svestan svog poraza - rekao je Pantić.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbi

    Kutije cemo braniti telima da se ne iznesu, a iznecemo Kosmet iz Srbije glasovima u te kutije. Naravno glasove pid pritiscima rezima.

  • Neki tamo lik

    Ali faca onom liku desno...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima