• 7

PAK STANKOVIĆ: Predsednik se ne bavi stranačkim prepucavanjem

- Upravo oni koji su zaslužni za ovako tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ili oni koji iza sebe nemaju konkretne rezultate dižu prašinu u javnosti kako se građani ne bi zapitali koji su zapravo njihovi rezultati, odnosno koliko su štete napravili Srbiji - kaže savetnica predsednika Srbije

  • 7

Povodom sve učestalijih napada na predsednika Republike Tomislava Nikolića i fabrikovanja afera, a sve u cilju da se omalovaže i diskredituju napori predsednika kako bi se omogućio bolji život građana Srbije savetnica predsednika Stanislava Pak Stanković izjavila je da se predsednik ne bavi stranačkim i medijskim prepucavanjem, već da je fokusiran na rešavanje problema građana, privlačenje investicija, poboljšanje slike Srbije u svetu.
- Upravo oni koji su zaslužni za ovako tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ili oni koji iza sebe nemaju konkretne rezultate dižu prašinu u javnosti kako se građani ne bi zapitali koji su zapravo njihovi rezultati, odnosno koliko su štete napravili Srbiji, koja je obrnuto proporcionalna benefitima koje su ostvarili za sebe. Što se tiče predsednika Republike, on obavlja svoju funkciju tako što ni na koji način ne utiče na rad medija. Možda neko misli, a greši da je to što ne reaguje na naručeno pisanje pojedinih medija slabost. Naprotiv, čak i da raspolaže državnim fondovima, on ih nikada ne bi koristio da finansira hvalospeve u medijima o sebi i svom radu - rekla je ona.

- Građani Srbije dobro znaju da prepoznaju istinu od laži. Građani svoje poverenje daju onima koji puno rade, a malo pričaju, a ne onima koji puno pričaju, a kada nešto kažu to je suprotno onome što bi radili kada dodju na vlast. Suština uspeha je u tome da radimo, da razgovaramo, da se dogovaramo, da bismo stvorili pošteno i odgovorno društvo. Trebalo bi radije da izvadimo balvan iz svog oka, pa da tražimo trn u tuđem - dodaje ona.
(D. Z.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • on se nicim ne bavi tacka!

    Dragicu salje po svetu da skuplja pare i svi znamo kako to ona moze da radi, na koji nacin i koliko je sposobna za bilo sta! On deli ordenje ko cirkuski klovn i lupeta gde god se pojavi! STA ON ZAISTA RADI?!?!

  • BOSNA

    Al imate dobre ribe u politici,halal vam vjera.milf do milfa

  • Mladen

    Dzaba ga krecite, diploma ga odaje!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima