PAK STANKOVIĆ: Predsednik se ne bavi stranačkim prepucavanjem

- Upravo oni koji su zaslužni za ovako tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ili oni koji iza sebe nemaju konkretne rezultate dižu prašinu u javnosti kako se građani ne bi zapitali koji su zapravo njihovi rezultati, odnosno koliko su štete napravili Srbiji - kaže savetnica predsednika Srbije

  • 7

Povodom sve učestalijih napada na predsednika Republike Tomislava Nikolića i fabrikovanja afera, a sve u cilju da se omalovaže i diskredituju napori predsednika kako bi se omogućio bolji život građana Srbije savetnica predsednika Stanislava Pak Stanković izjavila je da se predsednik ne bavi stranačkim i medijskim prepucavanjem, već da je fokusiran na rešavanje problema građana, privlačenje investicija, poboljšanje slike Srbije u svetu.

- Upravo oni koji su zaslužni za ovako tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, ili oni koji iza sebe nemaju konkretne rezultate dižu prašinu u javnosti kako se građani ne bi zapitali koji su zapravo njihovi rezultati, odnosno koliko su štete napravili Srbiji, koja je obrnuto proporcionalna benefitima koje su ostvarili za sebe. Što se tiče predsednika Republike, on obavlja svoju funkciju tako što ni na koji način ne utiče na rad medija. Možda neko misli, a greši da je to što ne reaguje na naručeno pisanje pojedinih medija slabost. Naprotiv, čak i da raspolaže državnim fondovima, on ih nikada ne bi koristio da finansira hvalospeve u medijima o sebi i svom radu - rekla je ona.

- Građani Srbije dobro znaju da prepoznaju istinu od laži. Građani svoje poverenje daju onima koji puno rade, a malo pričaju, a ne onima koji puno pričaju, a kada nešto kažu to je suprotno onome što bi radili kada dodju na vlast. Suština uspeha je u tome da radimo, da razgovaramo, da se dogovaramo, da bismo stvorili pošteno i odgovorno društvo. Trebalo bi radije da izvadimo balvan iz svog oka, pa da tražimo trn u tuđem - dodaje ona.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saraj

    5. decembar 2013 | 11:00

    Dokazite da to nije tacno. Jos niko od VELIKIH pokitickih tajkuna nije iz brave. Samo se prica i prica... Bajke Za Mali Decu..

  • Mladen

    5. decembar 2013 | 11:43

    Dzaba ga krecite, diploma ga odaje!

  • Mali

    5. decembar 2013 | 10:42

    Gradjani znaju ko su savetnici Predsednika jako dobro... I imaju vrlo dobro lose misljenje o njima. Barem o vecini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA