• 4

Filipovski: Nova Srbija uz Vučića i vladu!

- Nadam se da ćemo uz pomoć građana i radeći svoj posao uspeti u 2014. godini da nastavimo s ekonomskim reformama i da će borba protiv korupcije i kriminala dostići nivo koji građani očekuju - kaže poslanica NS-a

  • 4

Nova Srbija daje punu podršku Vladi Srbije i Aleksandru Vučiću u odlučnoj borbi protiv kriminala i korupcije, rekla je poslanica te stranke Dubravka Filipovski.
Filipovski je novinarima u parlamentu rekla da očekuje da se, kako je Vučić najavio, narednih dana vidi i epilog istraga koje se sprovode i da će institucije Srbije uraditi svoj posao, kao i da svi oni koji su pokušavali da zaustave reformu u tome neće uspeti.

- Nadam se da ćemo uz pomoć građana i radeći svoj posao uspeti u 2014. godini da nastavimo s ekonomskim reformama i da će borba protiv korupcije i kriminala dostići nivo koji građani očekuju, a da će svi oni koji misle da mogu da rade mimo zakona i da nameštaju tendere, koji misle da mogu biti privilegovani ili pošteđeni, biti pobeđeni od strane institucija Srbije - rekla je Filipovski.
Filipovski je tako navela i da je potrebno da državni organi ispitaju i da sprovedu istragu na svim mestima gde postoje sumnje.
Ona je naglasila da je ovo trenutak da država mora da pokaže odlučnost u borbi protiv kriminala i da tako očekuje da tužilaštvo reaguje i kad su u pitanju i PKB i Vršački vinogradi.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    Kameleon stranka. Šta reći? Dovoljno je samo pomisliti na Ilića.

  • Misko

    Ajde neka neko pokrene akciju prikupljanja potpisa da se poslanicima i ministrima proveri obavezno kojeficijent inteligencije i sve će nam biti jasno ovi ljudi nisu normalni

  • Dzon

    A nisam ni mislio da ste protiv.Vi ste realno kao neke podguzne muve.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima