VUČIĆ: Niko ne može da posvađa Tomislava Nikolića i mene

Lider SNS Aleksandar Vučić na sednici Predsedništva SNS-a najavio je da će se stranka povući iz više lokalnih samouprava gde nisu zadovoljni radom vlasti, kao i da će nekoliko gradonačelnika biti smenjeno

  • 3

Izborna skupština Srpske napredne stranke biće održana 25. januara, odlučilo je večeras Predsedništvo SNS, na sednici na kojoj se raspravljalo o stranačkim izborima i personalnim pitanjima. Predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je da će na izbornoj skupštini stranke biti proveren njegov legitimitet, ali i legitimitet drugih funkcionera SNS.

- Sigurno da ima ideja da neko drugi vodi SNS, nisam ja glup da to ne vidim. Samo sam tražio da mi kažu koja je njihova platforma - rekao je Vučić novinarima posle sednice Predsedništva SNS.

"Hoćemo da menjamo sastav naših najvažnijih stranačkih organa. To će biti izborna skupština. Biraćemo i predsednika stranke. Zakazali smo izbornu skupštinu da se proveri moj legitimitet, i svačiji legitimitet", rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić je nakon zasedanja rekao da je na skupštini Predsedništva odlučeno i da se više direktora javnih preduzeća, čijim radom stranka nije zadovoljna, razreši funkcija. Takođe, on je rekao i da je na skupštini odlučeno da će se stranka povući iz više lokalnih samouprava gde nisu zadovoljni radom vlasti, kao i da će smeniti nekoliko gradonačelnika.

On je takođe izjavio i da "niko ne može da posvađa Tomislava Nikolića i njega".

Potpredsednica stranke Zorana Mihajlović najavila je ranije danas da će predsedništvo SNS raspravljati o "aktuelnoj političkoj situaciji", posebno imajući u vidu napade na stranku i na njenog predsednika Aleksandra Vučića. Ona je dodala da ljudima koji su povezani s kriminalcima "nema mesta u SNS".

Sednici stranke prisustvovali su funkcioneri Oliver Antić, Zorana Mihajlović, Nebojša Stefanović, Nikola Selaković, Milan Bačević, Miloš Vučević i drugi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan D.N.

    6. decembar 2013 | 23:50

    Ne mozemo da spavamo od brige hocete li se vas dvojica posvadjati. Bas vam hvala sto ste nas umirili ovim saopstenjem.

  • Cobi ns

    7. decembar 2013 | 05:46

    Tako je bilo i sa Šešeljom.....

  • Boki

    7. decembar 2013 | 00:30

    E,sad mi je lakse,dva oka u glavi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA