STEFANOVIĆ: Zabrinut sam za Vučićevu bezbednost

- Očigledno je da nema kraja udruživanju tajkunsko-političko-finansijskih klanova samo da bi zaustavili borbu protiv kriminala i korupcije i sačuvali sopstvene interese - rekao je Stefanović

  • 11

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da je zabrinut za bezbednost prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića, imajući u vidu udruživanje tajkunsko-političko-finansijskih klanova.

- Očigledno je da nema kraja udruživanju tajkunsko-političko-finansijskih klanova samo da bi zaustavili borbu protiv kriminala i korupcije i sačuvali sopstvene interese - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cobi ns

    9. decembar 2013 | 16:12

    Kakve priče,kako ovom mladom čoveku nije neprijatno od tolike servilnosti?!Prosto mi je neprijatno i sramota me kada ga čujem... Političari u svetu,rešavaju mnogo teže situacije i konflikte,pa ne'kukaju' i nisu toliko ugroženi-a i niko ga ne tera da to radi,sam je izabrao?!

  • Srb Cop

    9. decembar 2013 | 16:42

    Ne vidim razlog da "veliki vodja Vucic" bude ugrozen. Ako je to zbog hapsenja ovih dilercica sa po 10ak paketica trave onda on stvarno zivi u zabludi. Mazu oci narodu a sve u cilju povecanja njegovog rejtinga. Nismo bre mi sisali vesla pa da ne vidimo o cemu se radi. Providni ste bre!

  • Rodjak sa sela

    9. decembar 2013 | 16:36

    Vestacka kriza i skretanje sa teme, glavnih,gorucih pr

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA