NAPETO NA IZBORIMA U PARTEŠU: Građani biraju između Srpske i SLS-a!

U Pasjanu se ponavljaju izbori za gradonačelnika opštine Parteš, a pravo glasa ima nešto više od 1.800 građana, koji biraju između kandidata Građanske inicijative "Srpska" i Samostalne liberalne stranke

  • 0

NAPETOST! Samo 20 metara ispred biračkog mesta na kojem se ponovo glasa za gradonačelnika Parteša okupljene su dve grupe od po 100 pristalica Samostalne liberalne stranke na jednoj i Građanske inicijative Srpska na drugoj strani dok su između njih specijalne jedinice policije Kosova.

Tanjugov dopinik sa lice mesta javlja da pristalice Samostalne liberalne stranke sve vreme povicima "Pobeda, pobeda" provociraju pistalice Srpske, koji mirno posmatraju situaciju. Kod biračkog mesta raspoređen je veliki broj policijaca.

Centralna izborna komisija u Prištini saopštila je danas da je do 12.00 sati na tri biračka mesta u selu Pasjane, opština Parteš, izašlo skoro 40 odsto glasačkog tela, odnosno 738 glasača.

U Pasjanu se ponavljaju izbori za gradonačelnika opštine Parteš pošto je u drugom krugu izbora, 1. decembra, nakon prebrojavanja glasačkih listića, uništen birački materijal, koji je spaljen zajedno sa glasačkim kutijama i listićima.

Pravo glasa na ova tri biračka mesta u Pasjanu ima nešto više od 1.800 građana, koji biraju između kandidata Građanske inicijative "Srpske" i Samostalne liberalne stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA