Dačić: Izbori su stvar dogovora Vučića i mene

- To je pitanje dogovora SPS-a i SNS-a. Niko ovde nije silom na vlasti, to je naša zajednička vlast - kaže premijer Srbije

  • 3

Parlamentarni izbori su pitanje dogovora SNS-a i SPS-a, poručuje premijer Ivica Dačić, i ističe da izbori sigurno neće biti znak sukoba između te dve stranke ili njega i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

- Izbori nisu tabu tema i o njima uvek može da se razgovara - kaže Dačić.

Dačić je, odgovarajući na pitanja novinara da li je nakon zaokruženja procesa i vidljivog početka pregovora s EU došlo vreme za vanredne parlamentarne izbore, rekao da se od početka ove vlade to pitanje postavljalo kao izraz nepoverenja i pitanja šta će vlada moći da uradi.

- To je pitanje dogovora SPS-a i SNS-a. Niko ovde nije silom na vlasti, to je naša zajednička vlast - istakao je Dačić, koji je rekao i da je ponosan na ono što je vlada do sada uradila u procesu pridruženja EU.

- Ako je to tako lako, zašto to neka druga vlada u svom mandatu nije uradila? - zapitao je Dačić.

Premijer je naveo i da izbori nisu tabu tema, da uvek može o njima da se razgovara i da će u svakom slučaju biti rezultat dogovora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade Jovicevic

    17. decembar 2013 | 13:45

    Sto bi Vucic tebe pitao. Vidis da niste u ljubavi.

  • Xxx

    17. decembar 2013 | 15:24

    Malo tebe, a mnogo vise Vucica.

  • Milena

    17. decembar 2013 | 13:48

    Hoćeš ti sa Vučićem ali da li on hoće sa tobom !? Vučić ide na izbore baš zbog tebe a ne zbog Mladje, Čede ili nekog trećeg ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA