DAČIĆ: Istorijski događaj za Srbiju

Dačić se zahvalio čitavoj vladi i prvom potpredsedniku Aleksandru Vučiću i predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću na trudu i odgovornosti na najvišem nivou kako bi se dostigao ovaj istorijski vredan dan

  • 6

Usvajanje pregovaračkog okvira i zaključak Ministarskog saveta EU da Srbija definitivno pregovore počinje u januaru, istorijski je događaj za Srbiju, rekao je večeras premijer Ivica Dačić.

Dačić je, gostujući na RTS, rekao da je ovo istorijski događaj za Srbiju, dan koji su čekale mnoge generacije, politički cilj mnogih političkih garnitura i mnogih vlada.

Ja sam ponosan što je ova Vlada Srbije uspela da ostvari taj istorijski cilj, rekao je Dačić i dodao da je to kraj jednog veoma teškog početka.

- Zahvalio bih se i svima koji čine vladu i prvom potpredsedniku Vučiću i naravno predsedniku Republike Tomislavu Nikoliću na jednom velikom trudu i političkoj odgovornosti koju smo imali na najvišem mogućem nivou i doveli zemlju do stepenice koja nikada nije bila bliža članstvu Srbije u EU - rekao je premijer.

To je jedan istorijski vredan rezultat ove vlade Srbije, podvukao je Dačić.

(Telegrafa.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Т.М.

    17. decembar 2013 | 20:50

    Народ се пита за ЕУ а не ви! РЕФЕРЕНДУМ!!!!!

  • Vojin

    17. decembar 2013 | 21:22

    Cekaj, gde je 20 januar, svasta moze da se desi, Nemacka je to. Tresla se gora, rodio se miš!

  • samo vas gledam...

    17. decembar 2013 | 21:59

    bolje da smo kapitulaciju potpisali.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA