• 3

PAK: Antić je bio obmanut, ljudski je grešiti!

Savetnica predsednika Stanislava Pak Stanković tvrdi da je Oliver Antić pokazao odgovornost izlaskom iz SNS-a i da će odluku o tome da li ostaje u Predsedništvu doneti Tomislav Nikolić

  • 3

- Oliver Antić je pokazao odgovornost izlaskom iz SNS-a, pogrešio je jer je bio obmanut - izjavila je savetnica predsednika Stanislava Pak Stanković, dodajući da nema sukoba s Vučićem i da će odluku o tome da li će Antić i dalje biti u Predsedništvu doneti predsednik Tomislav Nikolić.
- Oliver Antić je obmanut od strane Domagoja Margetića. Najavljena je konferencija s dokazima za Mobtel, a sve je eskaliralo u nešto potpuno drugo i sve je dobilo potpuno drugu dimenziju - objasnila je savetnica predsednika.

Ona je navela da predsednik uvek štiti svakog ko ima dokaze o nekom krivičnom delu, ali da je na Margetićevoj konferenciji došlo do "drugačije eskalacije, koju niko nije očekivao", da su optuženi savetnici potpredsednika Vlade, ali da Antić nije najavljivao tu konferenciju iz zle namere.
- Ljudski je grešiti. Sada odluka zavisi isključivo od predsednika Nikolića - rekla je Stanislava Pak Stanković.

Komentarišući izjavu potpredsednice SNS Zorane Mihajlović da bi Antić trebalo da ode i iz Predsedništva, ona je rekla da "o tome ne odlučuje ministarka, već predsednik".
Na pitanje da li je Antić delovao sam, ona je potvrdila da je predsednik bio upoznat da će konferencija za novinare biti održana, a tokom gostovanja u "Kažiprstu" je istakla i da "predsednik vodi računa o svakoj reči koja izlazi iz Predsedništva i da je sa njim uvek sve usaglašeno".
Stanislava Pak Stanković je odbacila i tvrdnje da je ta situacija jedna od onih koja ukazuje na razlike između Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića i da je reč o dubljem problemu u političkom smislu.
- To je jedna lažna dilema. Ne postoji sukob između predsednika Nikolića i predsednika stranke Vučića. Oni su napravili zajedničku ideju i politički koncept. Danas nju razvija Vučić, kao predsednik SNS, a Nikolić kao predsednik Srbije - rekla je savetnica predsednika.
(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima