VUČIĆ: Pokrenuli smo Srbiju sa mrtve tačke!

- Za nama je 2013. godina u kojoj smo započeli mnoge poslove, povukli mnoge teške poteze i pokrenuli Srbiju sa mrtve tačke. Želim da vam se zahvalim na trpeljivosti i strpljenju, zato što znate da radimo težak posao i što verujete u nas - stoji u poruci Aleksandra Vučića članstvu Srpske napredne stranke

  • 17

Vicepremijer Aleksandar Vučić ocenio je u partijskom biltenu SNS-a da je u ovoj godini urađeno mnogo toga u Srbiji, i najavio još naporniji rad za izvlačenje zemlje iz krize u kojoj se nalazi.

- Za nama je 2013. godina u kojoj smo započeli mnoge poslove, povukli mnoge teške poteze i pokrenuli Srbiju sa mrtve tačke. Želim da vam se zahvalim na trpeljivosti i strpljenju, zato što znate da radimo težak posao i što verujete u nas. Želim da vam se zahvalim na podršci, radu, istrajnosti, i da vam obećam da ćemo, u svakoj narednoj godini, raditi još napornije - stoji u poruci članovima SNS-a.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA