• 6

BABIĆ: Vučić i SNS treba da vode Vladu!

Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini

  • 6

- Zalažem se za raspisivanje vanrednih izbora, jer vladu treba da vode oni koji imaju najveće poverenje, a to su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka- rekao je član Predsedništva SNS Zoran Babić.
Gostujući u Vestima TV B92, Babić je ocenio da je za reforme koje su pred nama, a naročito one koje se tiču ekonomske politike, potreban mnogo jači i bolji potencijal nego što je onaj koji trenutno postoji u Skupštini. Prema njegovom mišljenju, poverenje građana koje naprednjaci imaju dalo bi taj kapacitet SNS na narednim izborima. Na pitanje da li je izlazak naprednjaka iz vlasti u jednom broju opština novi korak ka vanrednim parlamentarnim izborima, Babić je rekao da to nije povezano.

- Na ovaj način smo pokazali da nismo zadovoljni ljudima koji su postavljeni na najodgovornija mesta - kaže Babić i dodaje da će SNS biti kontruktivna opozicija.

Upitan kako će biti okončan sukob sa članom Predsedništva SNS Vladimirom Cvijanom, koji preti ambasadama i prijavama, Babić je rekao da to neće da komentariše.
- To je pokušaj udara političko-tajkunsko-kriminalnog lobija na Vučića i SNS - ocenio je Babić, dodavši da je reč o želji da se zaustave reforme i borbe protiv kriminala i korupcije.
Na pitanje koliko će povratak Slobodana Radulovića otkriti ulogu Miroslava Mikovića u privatizaciji C marketa, Babić je rekao da je dobrodošao svako ko može da doprinese istinom.
- U Srbiju je dobrodošao svako ko želi da kaže sve što zna i da donese dokaze koje ima, i tako gledam na povratak Radulovića - zaključio je Babić.
(Telgraf.rs / FoNet)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    E babicu ,vireti pertle.

  • Robespjer

    Odradio je Dačić posao s Tačijem na našu štetu, ali je sebi obezbedio Nobela. Uvlači nas i u siromašnu i problematičnu EU, opet na našu štetu. Možda je Vučić politički iskoristio Dačića za sve ove nepovoljne političke poslove po nas, a sad želi da mu vidi ledja, iako nije gej, ili možda jeste? Da li očekivati paradu ponosa sledeće godine?!

  • Zeljko

    Kada skinu maske,biće svima jasno,al' bojim se kasno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima