DAČIĆ OMLADINI: Dirigent je umro, pesma se promenila, jeste li spremni da pevate?

Uz opasku da na skup nije došao u odelu sa kravatom, iako su upravo mnogi tako odeveni, lider socijalista je istakao da su kravata i odelo za funkcije, a da bi se to omogućilo, mora mnogo da se radi i razmišlja

  • 10

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je danas omladini svoje stranke da je pred njima odlučujuća bitka, Srbija i Evropska unija, i da u toj bici od njih očekuje juriš.

- U Srbi se danas vodi odlučujuća bitka, to je bitka za budućnost, a pred vama su Srbija i Evropska unija jer je ova vlada uspela da uradi istorijsku stvar da započne pregovore za članostvo Srije u EU - rekao je Dačić na izbornoj konferenciji omladine SPS pod nazivom "Snaga budućnosti".

Dačić je i ovog puta ponovio da Srbiju u EU ne ide zbog EU već zbog sebe i da zato poziva omladinu svoj stranke da budu smeli i hrabri.

- Ne treba da budete hrabri samo da postavljate pitanja već da predlažete rešenja, pred vama je budućnost Srbije - rekao je Dačić.

Uz opasku da na skup nije došao u odelu sa kravatom, iako su upravo mnogi tako odeveni, lider socijalista je ukazao da su kravata i odelo za funkcije, a da bi se to omogućilo, mora mnogo da se radi i razmišlja. Tamo gde svi misle isto nema mnogo promena u društvu, naglasio je lider socijalista.

- Pesma se promenila, dirigent je umro, hor ne može da peva istu pesmu, a ja vas pitam da li ste spremni da menjamo stvari u SPS - pitao je Dačić i dobio odgovor omladinaca da su za to spremni.

Prisutvovali su ministri iz SPS i poslanici te partije.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA