• 10

DAČIĆ: Ostvarenje višedecenijskog sna

- Evropa više nije predizborna poruka i predizborna laž da bismo dobili što više glasova. Ovo je sada realnost i sada treba da se okrenemo Srbiji, da Srbiju mi spremimo za Evropu - naglasio je premijer Ivica Dačić

  • 10

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić večeras je, pozdravljajući goste na prijemu povodom određivanja datuma formalnog početka pristupnih pregovora sa EU, istakao da je reč o događaju izuzetnog značaja i ostvarenju višedecenijskog sna i političkog cilja brojnih generacija.
- Ovo je kraj teškog početka kroz koji smo prošli, ali i početak jednog novog teškog posla koji nas čeka na putu do našeg pristupanja EU - rekao je Dačić na prijemu u Palati Srbija, na kojem su se okupili predstavnici političkog i javnog života, crkveni velikodostojnici i predstavnici diplomatskog kora.

Premijer je istakao da je potrebno postići opšti društveni dogovor o tome šta treba uraditi kako bi Srbija postala moderna demokratska država i punopravna članica EU.

- Evropa više nije predizborna poruka i predizborna laž da bismo dobili što više glasova. Ovo je sada realnost i sada treba da se okrenemo Srbiji, da Srbiju mi spremimo za Evropu - naglasio je Dačić.
Prijemu je prethodila tematska sednica Vlade Srbije posvećena evrointegracijama, koja je bila otvorena za javnost.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    Dacicu, tvoj san je moj kosmar

  • Srpski sin

    "Evropa nije vise predizborna laz" Ko koga ovde zaje*ava?

  • Niko bitan™

    Ovaj nas zajebava...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima