• 3

Vukomanović: Tomislav Nikolić da presudi o vanrednim izborima!

- Predsednik Srbije treba da kaže svoje mišljenje povodom takve krupne odluke kao što su vanredni izbori - kaže potpredsednica Socijalističke partije Srbije

  • 3

Očekujemo od predsednika Srbije da njegova uloga u odluci o mogućim vanrednim izborima bude u interesu svih građana, kaže potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović.
Vukomanovićeva je za "Politiku" rekla da predsednik Tomislav Nikolić treba da kaže svoje mišljenje povodom takve krupne odluke kao što su vanredni izbori, ali da socijalisti uzimaju u obzir da se on dobrovoljno odrekao funkcije predsednika svoje stranke i izgovorio rečenicu da će biti predsednik svih građana.

- Cenimo njegovo mišljenje, ali istovremeno uzimamo kao važniju rečenicu koju je izrekao na početku svog mandata - da je on predsednik svih građana Srbije, pa očekujemo da njegova uloga u donošenju odluke o eventualnim vanrednim izborima bude u interesu svih gradjana Srbije, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju - kazala je ona.
Naglasivši da se još razgovara o eventualnim izborima, rekla je da je pri tome ključna osovina premijer Ivica Dačić - prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, a da je veoma dobro da Nikolić, kao predsednik svih građana Srbije iznese svoje mišljenje.
- Sva trojica treba da donesu odluku povodom eventualnih vanrednih izbora, rukovodeći se državnim interesom, a ne partijskim intersom - dodala je Dijana Vukomanović.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kropir

    Tetka punosi lepa ali slabo misliš

  • Niko bitan™

    Ko o cemu, baba o ustipcima!

  • JR

    Izbori izbori izbori imate li vi šta pametnije, da ste svaki put kada ste rekli rec izbori dali po 10 dinara ( za kojih u radnji nemozes nista kuputi) u drzavnu kasu izasli bi iz svih dugova.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima