DS PREOKRET: Šutanovcu nude Šapićevu fotelju!

Po odlasku Šapića, Šutanovca su kontaktirali bliski saradnici Dragana Đilasa i ponudili mu ovu visoku poziciju u stranci. Šutanovac je saopštio da "ova ponuda za njega nije tema"

  • 7

Nakon što je Aleksandar Šapić podneo ostavku na mesto generalnog sekretara Demokratske stranke, deo DS rukovodstava želi da ga na toj funkciji zameni Dragan Šutanovac, saznaje "Blic".

Po odlasku Šapića, Šutanovca su kontaktirali bliski saradnici Dragana Đilasa i ponudili mu ovu visoku poziciju u stranci. Šutanovac je saopštio da "ova ponuda za njega nije tema".

- Nema ko ga nije zvao da ga ubeđuje da se vrati na visoku poziciju u stranci, ali kako nam je rečeno, on o tome ne želi ni da razmišlja - kaže jedan od saradnika Dragana Šutanovca.

U junu ove godine Šutanovac je odbio da uđe u uže predsedništvo stranke. Sa grupom svojih saradnika on pokušava da obezbedi što veću podršku DS odbora širom Srbije, kako bi na eventualnim vanrednim izborima za rukovodstvo stranke konačno preuzeo DS.

- Ne radi u dogovoru sa novim ili starim liderom, već pokušava da napravi novu priču. To ne znači da on sedne u neku fotelju, već da donese suštinske i programske promene, kao i promene u ljudskim resursima - kaže sagovornik.

Dragan Đilas demantovao je ove glasine, dok Šutanovac nije želeo da ih komentariše.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boris

    26. decembar 2013 | 07:41

    Ma sutanovac bolje da sa tastom ide na koncerte ,nije on covek ni za drzavu ni za politiku to znamo svi.

  • Drgag

    26. decembar 2013 | 04:36

    Ovi su astralni.

  • Beli Orao

    26. decembar 2013 | 14:56

    Meni ovo nikako ne pije vodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA