SNS delila paketiće najmlađim Beograđanima (FOTO)

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović i aktivisti te partije delili su najmlađima paketiće zajedno s Deda Mrazom, poželevši im da u narednoj godini budu veseli i slušaju roditelje

  • 13

Srpska napredna stranka organizovala je danas u centru Beograda podelu novogodišnjih paketića namlađima, a potpredsednik SNS Nebojša Stefanović mališanima i roditeljima poželeo je srećnu Novu 2014. godinu i mnogo više radosti nego u prethodnoj.

Stefanović i aktivisti stranke su zajedno sa Deda Mrazom delili paketiće, a organizovana je i pozorišna predstava.

Kako je rekao potpredsednik SNS, koji je ujedno i predsednik Skupštine Srbije, želeli su da obraduju najmlađe Beograđane.

- Želimo im da u 2014. godini budu veseli i slušaju roditelje, a i oni njih, i da se o najmlađima razmišla na način da oni jesu budućnost ove zemlje i da se pobrinemo da imaju kvalitetno obrazovanje, dobre uslove odrastanja, ali i dovoljno sposobnu vlast koja će se brinuti da imaju dobra radna mesta, da zemlja napreduje i da oni budu zadovoljni i srećni - rekao je Stefanović.

Svim građanima Beograda želim srećnu 2014. godinu i da se u narednoj godini mnogo više raduju nego u prethodnoj, poručio je predsednik Skupštine Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo srbijo i SNS

    29. decembar 2013 | 14:35

    Kako ste vi divni i humani i pametni i lepi i ... Zbogom Srbijo nista i nikada vise od tebe biti nece!

  • Nebitan Srbin

    29. decembar 2013 | 14:51

    Bitno je da je poželeo srećnu Novu godinu Beogradjanima...a ostalim gradjanima? Valjda tako treba jer je on predsednik skupštine Beograda, ili nije... Ne, on je predsednik skupštine Srbije!

  • Kladovo

    29. decembar 2013 | 15:39

    Ko je platio te paketice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA