Vanredni parlamentarni izbori 16. marta?

Spajanjem republičkih i prestoničkih izbora naprednjaci bi, zbog velike popularnosti stranke i svog lidera Aleksandra Vučića, povećali svoje šanse da pobede DS i u Beogradu

  • 14

Vanredni parlamentarni izbori biće održani zajedno sa beogradskim, 16. marta, ukoliko vrh Srpske napredne stranke (SNS) odluči da se ide na izbore, saznaju "Novosti".

Sednica predsedništva SNS na kojoj će se odlučivati o izlasku na birališta biće održana najkasnije do 20. januara, navode izvori lista.

Kako pišu "Novosti", spajanjem republičkih i prestoničkih izbora naprednjaci bi, zbog velike popularnosti stranke i svog lidera Aleksandra Vučića, povećali svoje šanse da pobede DS i u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko...

    9. januar 2014 | 10:42

    Glasacu za radikale

  • ja

    9. januar 2014 | 13:20

    Ja bih bas voleo glasanje ...ali ce biti jako neizvesno nakon zime sta ce se dogoditi...kad izadje vise od 30 posto glasaca cija se rec do sada nikad nije ni cula.Drz'te gace SNS ako se to dogodi...Ako nekom podje za rukom da probudi narod i pokaze im gde su glasacke kutije u tu Nedelju u danu za glasanje,bice jako cupavo.Kad se neopredeljeni opredele a dodju mrtvi gladni i zedni,sa neplacenim racunima,goli i bosi,prevareni izbornim obecanjima....voleo bih da vidim taj scenario!

  • Nenad

    9. januar 2014 | 10:18

    Nema novca a Za izbore ima lopovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA