DAČIĆ: Ubistvo Janićijevića ima posledice

- Svaki oblik destabilizacije prilika i nasilja preti da naruši mir i bezbednost građana - rekao je premijer novinarima u Palati Srbija, gde je razgovarao sa šefom Europola Robom Vejnrajtom

  • 3

Ivica Dačić najoštrije je osudio ubistvo odbornika u Skupštini opštine Kosovska Mitrovica Dimitrija Janićijevića i ponudio pomoć Srbije Euleksu i Kforu u istrazi.

- Svaki oblik destabilizacije prilika i nasilja preti da naruši mir i bezbednost građana -  rekao je premijer novinarima u Palati Srbija, gde je razgovarao sa šefom Europola Robom Vejnrajtom. Premijer je kazao da ne zna kakav je motiv ubistva odbornika, ali je ukazao da će taj zločin imati političke posledice, jer je ubijen političar.

- Ne znam kakve su pobude, ni razlozi, niti povodi, ali pošto je reč i o pripadniku političke organizacije, onima koji su učestvovali na nedavno organizovanim lokalnim izborima, svakako da ima političke implikacije i posledice - rekao je Dačić novinarima posle potpisivanja Operativnog sporazuma između Srbije i Evropola.

- Mi ćemo apsolutno pružiti svaku moguću pomoć i podršku istrazi da se dođe do počinilaca -  rekao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    16. januar 2014 | 16:28

    Bas ono oshtra nota upucena... prosto sece dah u grudima na sitne komade!!

  • Ljiljanа

    17. januar 2014 | 05:22

    Дачо, издали сте, зато сте били и постављени (марионетски политичари), а сад размислите шта сте урадили. Свој народ издали.

  • Np

    17. januar 2014 | 01:59

    Politicko ubistvo izmedzu srba, naravno opet ce Albanac biti kriv ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA