MIHAJLOVIĆ ZA TELEGRAF: Izbori su potrebni Srbiji, a SNS zaslužuje mesto premijera!

- Vanredni parlamentarni izbori ubrzali bi reforme i nastavila bi se beskompromisna borba protiv korupcije i kriminala. Nema vremena više Srbija da odugovlači - kaže potpredsednica SNS-a

  • 23

Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže za Telegraf.rs da su vanredni parlamentarni izbori najbolja opcija za Srbiju u ovom trenutku i da bi oni ubrzali reforme kao i dodatno ojačali borbu protiv korupcije i kriminala.

Zorana Mihajlović kaže da i dalje ostaje pri svom stavu da su vanredni izbori potrebni Srbiji i da će taj stav izneti i na Predsedništvu i GO Srpske napredne stranke.

- Vanredni parlamentarni izbori ubrzali bi reforme i nastavila bi se beskompromisna borba protiv korupcije i kriminala. Nema vremena više Srbija da odugovlači ili ne ide dovoljno brzo napred - rekla je ona.

Potpredsednica naprednjaka još jednom ukazuje na činjenicu da je SNS najveća i najjača politička partija u Srbiji i da kao takva treba da ima mesto premijera.

- SNS treba da ima mesto premijera izabranog na izborima, a ne nekim rokadama. Za godinu i po dana pokazali smo da možemo da vodimo Srbiju napred jer iako smo u vlasti poverenje građana raste. To je za nas u Srpskoj naprednoj stranci jedina odrednica - kaže Mihajlović.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA