VELJA: Radulović imao dobre namere, ali bio solo igrač

- Nesumnjivo je da je Radulović imao dobre namere - istakao je Ilić i izrazio očekivanje da će biti nastavljeno započeto sprovođenje privrednih reformi

  • 10

Ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić ocenio je danas da je ministar privrede Saša Radulović, koji podnosi ostavku, bio solo igrač, ali je imao dobre namere.

- Radulović je vrlo odgovorno počeo da radi svoj posao, ali je trebalo više da sarađuje sa privrednicima, predstavnicima sindikata, ostalim članovima Vlade i premijerom - naveo je Ilić za Tanjug dodajući da je ministar privrede bio više "solo" igrač.

- Nesumnjivo je da je Radulović imao dobre namere - istakao je Ilić i izrazio očekivanje da će biti nastavljeno započeto sprovođenje privrednih reformi.

Ministar privrede Saša Radulović podnosi ostavku zbog nepostojanja političke volje za sprovođenje reformi.

Radulović je izjavio prethodnih dana da je, ukoliko odmah ne prođu sistemski zakoni, posebno zakon o privatizaciji i stečaju, to siguran znak da se odustalo od reformi i da se ide na izbore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    25. januar 2014 | 20:57

    Sto ne sedis kuci i ne igras se sa unucicima,ili ti jos treba love...

  • Vlada

    25. januar 2014 | 20:26

    Ajde izglasajte vise zakon da se papiri za izgradnju zgrde vade za 2 meseca a ne da se cekaju po god dana.

  • Bbns

    26. januar 2014 | 00:35

    "Imao covek dobre namere". Covek je nazalost jedini koji je nesto radio za buducnost. Sve njegove predloge sam podrzavao osim onog za zdravstveno osiguranje iz budzeta. Izasao iz vlade kako se ne bi videlo ne delovanje vunderkinda Krstica i ekipe koja je dovedena da slusa i radi sta joj se kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA