CINKAROŠ: Srbe sam prijavio iz osvete!

Predsednik opštine Parteš-Pasjane prijavio srpske policajce, jer su na lokalnim izborima lobirali za drugog kandidata

  • 1

Predsednik opštine Parteš-Pasjane Nenad Cvetković kaže da je prijavio uhapšene srpske policajce, jer su na lokalnim izborima lobirali za drugog kandidata.

- Oni su širili laži o meni u vreme izbora. Nagovarali su ljude da glasaju za drugog kandidata. Osim toga, zna se šta su radili ovde i to bi Ivica Dačić trebalo da zna. A vaš Dačić bi trebalo i da zna da je ovo Kosovo. Bilo bi mu bolje da se bavi stvarima u svojoj zemlji - rekao je Cvetković.

Na pitanje da li je Srbe prijavio iz čiste osvete, Cvetković odgovara:

- Je l' vi to meni hoćete da prodate muda za bubrege ili hoćete izjavu? Imam dokaze da su krivi. Nadam se da će dobiti zasluženu kaznu!

Inače, uhapšeni Srbi, optuženi za rušenje ustavnog poretka Kosova, odnosno zbog toga što su izdavali srpska dokumenta, Cvetkovićeve su prve komšije.

Predpretresni sudija misije Euleks odredio je pritvor od 30 dana za petoricu pripadnika MUP-a Srbije, a kako je saopšteno, oni se terete za vršenje nezakonitog pritiska na građane Parteša - saopštio je Euleks. Prema privremenom krivičnom zakonu Kosova, njima je zaprećeno kaznom od najmanje pet godina zatvora za delo napada na pravni poredak.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    31. maj 2012 | 16:13

    Ajde nakazo zovi Borka i Tadica pa pravo na KiM da objasnite siptarima da su oni u Srbiji i da podlezu srpskim zakonima !! I za vas drvo raste !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA