VUČIĆ: Tomin sin da plati legalizaciju ili neka mu ruše kuću!

Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije, izjavio je da vlasnici bespravno izgrađenih objekata treba da plate legalizaciju, ukoliko to država omogući

  • 37

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da sinovi predsednika Srbije Tomislava Nikolića i ministra rudarstva Milana Bačevića treba da plate legalizaciju kuća koje su navodno bespravno izgradili, ili da se one sruše ukoliko legalizacija nije moguća.

Vučić je, odgovarajući na pitanje voditeljke u "Utisku nedelje" na televiziji B92 da li ima razumevanje za navodnu izjavu ministra građevine Velimira Ilića da neće rušiti kuće Radomira i Branislava Nikolića na obali Save u Novom Beogradu i Filipa Bačevića u Jakovu, rekao da nije na taj način razumeo izjavu kolege iz Vlade.

- Nisam tako razumeo izjavu gospodina Ilića. Postoje dva načina. Jedan je da se nešto legalizuje. Neko za to mora da plati. I na Vašoj televiziji sam gledao ljude iz Novog Sada koji kažu da hoće da plate, ako to nikome ne smeta i ako nije na mestu gde se ugrožavaju nekakvi interesi - rekao je Vučić.

On je dodao da, ukoliko država može da omogući legalizaciju, vlasnici bespravno izgrađenih objekata to treba i da plate.

- Neka ljudi plate. Neka dođe i Tomin sin, i bilo čiji, neka to plati. Ako to ne može da se plati, ide se u rušenje i kraj priče - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetreb

    27. januar 2014 | 00:14

    Izborna kampanja je vec pocela,a mi glupi narod trebamo na ovo da nasjednemo.

  • Tutor

    27. januar 2014 | 00:14

    Treba da mu je ruše bez obzira jer je gradnja na tom mestu kriminal.

  • D.M

    27. januar 2014 | 00:16

    Ćuti,balavi folirantu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA