Ružica Đinđić: Ostajem u DS!

- Iako je bilo razloga da u prošlosti budem i nezadovoljna politikom koju je sprovodila DS, da kažem da je ona izdala ideje Zorana Đinđića, nije mi padalo na pamet da izlazim iz stranke - kaže član Predsedništva DS-a

  • 11

Ružica Ðinđić, član Predsedništva Demokratske stranke, poručila je da ostaje u DS, i da joj nikada nije padalo na pamet da izađe, iako je bilo razloga da u prošlosti bude i nezadovoljna politikom koju je sprovodila ta stranka.

- Iako je bilo razloga da u prošlosti budem i nezadovoljna politikom koju je sprovodila DS, da kažem da je ona izdala ideje Zorana Đinđića, nije mi padalo na pamet da izlazim iz stranke, nego sam sve vreme ostajala u njoj. Tako će biti i ubuduće - istakla je za današnje ''Novosti'' Ružica Ðinđić, udovica Zorana Ðinđića, koja je prisusustvovala obeležavanju godišnjice DS.

Ona je rekla da ne bi komentarisala poteze Borisa Tadića, ali da smatra da su neki komentari koje je izrekao o stranci nakon odlaska, u najmanju ruku neumesni.

- To nije korektno prema stranci čiji je jedan od osnivača njegov pokojni otac i u kojoj je Tadić bio od mladalačkih dana - istakla je Ružica Ðinđić.

Ona je objasnila da su demokratama, izgleda, potrebna teška dešavanja da bi konsolidovali redove i krenuli dalje.

- Na proslavi rođendana osetila sam novu energiju koja će, nadam se, naći put do birača - rekla je Ružica Ðinđić.

Na pitanje da li će biti na listi DS za predstojeće izbore, Ðinđić je navela da je potpuno okupirana vođenjem fonda koji čuva sećanje na Zorana i da joj je profesionalni politički angažman još višak, ali da će gde god bude mogla da pomogne i gde stranka smatra da treba da ona pomogne - mogu da računaju nju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZMRKI

    3. februar 2014 | 11:34

    Kad bi vi znali sta sve poseduje ta zena...

  • Biznis nesme stati

    3. februar 2014 | 10:14

    U pitanju je poslovna korist.

  • igorb

    3. februar 2014 | 13:20

    Svi su ucestvovali u vlasti u ovih 20-ak godina i pokazali sta mogu.Taman kad covek pomisli skinuli smo najvece zlo a ono posle njih jos gore.Sto je najgore iste partije prelaze iz jednog tabora u drugi,stvaraju koalicije i jasu ovaj sludjeni narod.Ista lica,ista obecanja,iste lazi vec 20 godina.Da li je ovaj narod toliko sludjen da ne zna gde udara? Prosto,sistemom eliminacije dolazi se do jedine stranke koja nije ucestvovala u vlasti i koja nije ukaljala obraz,a to su DVERI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA