Čačanska opozicija: Veljo, objasni odakle ti enormno bogatstvo!

Ilić: "To je deo kampanje jer sam u koaliciji s Tomislavom Nikolićem"

  • 0

Da li je odzvonilo Velji Iliću u Čačku?

Opozicioni odbornici Skupštine grada Čačka predali su danas zahtev za zakazivanje vanredne sednice na kojoj bi smenili gradonačelnika Velimira Stanojevića iz Nove Srbije. Takođe, od odbornika iz SPS-a, koji su u koaliciji s partijom Velimira Ilića, traže da se izjasne da li će i dalje biti "filijala NS u Čačku".

Predsednik čačanskih demokrata Dmitar Popović kaže da su u toj inicijativi učestvovali pored DS-a i SPO-a, LDP-a, URS-a i Grupa građana za Čačak.

- Cilj nam je da se prekine šesnaestogodišnja vladavina porodice Ilić i Nove Srbije. Zahtevamo da se Velimir Ilić izjasni kako se enormno obogatio i da objasni poreklo velikog broja nekretnina u svom vlasništvu - poručuje Popović.

S druge strane, lider NS-a Velimir Ilić ne obazire se previše na ove prozivke.

- Radikali su dobili nalog da idu sa "žutima" i "Preokretom". To je deo kampanje, jer sam u koaliciji s Tomislavom Nikolićem, a oni imaju zadatak da urade sve samo da on ne dođe na vlast. Zamislite radikale u koaliciji s Dinkićem, Čedom i Vukom! U Beogradu su već odavno poslušnici "žutih". Neko plaća da ispod žita podržavaju Tadića, a od Šešelja imaju nalog da pristanu i na nemoguće samo da mi ne pobedimo – objašnjava Ilić, koji veruje da će na narednim izborima sigurno pobediti u Čačku.

(O. D. / A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA