SVE U SVOJE VREME: Jovan Krkobabić (84) otišao u penziju?

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije zbog problema sa bubrezima, jetrom i hodom nije mogao da dođe na potpisivanje sporazuma o koaliciji okupljenoj oko SPS-a, već je ovlašćenje potpisao u krevetu

  • 13

Jovan Krkobabić (84), predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i potpredsednik odlazeće vlade, zbog problema sa bubrezima, jetrom i hodom nije mogao da dođe na potpisivanje sporazuma o koaliciji okupljenoj oko SPS-a, već je ovlašćenje potpisao u krevetu.

Kako prenosi Alo! Jovan Krkobabić retko izlazi iz kuće, a zbog zdravstvenih problema je išao da se konsultuje i sa doktorima u Ženevi.

- Jedva je otišao na jedan dan u Ženevu. Bio je samo na pregledu jetre i vratio se odmah - navodi izvor ovog lista i dodaje:

- Jovan je sve do kraja leta bio vrlo aktivan kao potpredsednik vlade, tokom jeseni ponekad je znao da se ne pojavi na poslu ili sednicama u Nemanjionoj 11 i sve tako do kraja 2013. Međutim, od Nove godine, Jovan je rešio potpuno da se povuče iz politike. Evo, za nešto više od mesec dana došao je jedanput u vladu, i to na dva sata. Što se tiče PUPS-a organi stranke su ovlastili njegovog sina MIlana da ga zamenjuje - navodi izvor Alo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    10. februar 2014 | 11:31

    Glavno da platu uzima, iako ne radi. Gde je normalno da u devetoj deceniji života bude zaposlen?

  • sudija

    10. februar 2014 | 11:55

    Taj ce iz fotelje na groblje. Daj vise donesite zakon po kojem ce svi u penziju bez izuzetka kada navrse 65 godina. Ovo je zaista cirkus od vlade.

  • Igor

    10. februar 2014 | 16:10

    Ma mani...matora drtina,kako ga bre nije sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA