SELAKOVIĆ: Ispitaćemo presude za Kertesa i Musića!

Nikola Selaković kaže da je njegova reakcija na ove dve odluke ne predstavlja pritisak na sudstvo i ocenio da građani to očekuju od njega kao ministra pravde

  • 8

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar pravde Nikola Selaković izjavio je da će zatražiti da se ispita kako je doneta oslobađajuća presuda u slučaju bivšeg direktora carine Mihalja Kertesa.

On je na konferenciji za novinare kazao da će takođe tražiti ispitivanje sudske odluke o ponavljanju suđenja za požar u novosadskoj diskoteci "Kontrast" i o ukidanju presude Darijanu Musiću za ubistvo manekenke Vladislave Červenko.

Selaković je kazao da njegova reakcija na te odluke ne predstavlja pritisak na sudstvo i ocenio da građani to očekuju od njega kao ministra pravde.

Po rečima ministra Selakovića, nije na Demokratskoj stranci da kritkuje srpsko pravosuđe, jer je za vreme vladavine DS to bio najneuređeniji resor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. februar 2014 | 20:31

    Ministar ste vec dve godine a ponasate se kao da ste dosli juce pa prebacujete krivicu za svoj nerad.

  • Mile

    10. februar 2014 | 21:31

    Aco brate i ja zivim u ovoj zemlji. Ds nije valjala naravno ali ovi su nesposobni na kvadrat. Demagogija i populuzam. Selakovic se ne mesa u rad pravosudja a redovno komentarise postupke.

  • srbin

    10. februar 2014 | 21:20

    ne branim nikoga al mi nije jasno, gde si ti ministar pravde, stalno ti nešta proveravaš nisi ti od juče ,a sve se odvija kao i kad je malovićka bila ministar pravde ama baš sve isto, pa ko je smenjen od sudija , ko je od njih u zatvoru,nemojte nas više braniti selakoviću, što nas vi više branite sve je veći kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA