STEFANOVIĆ: Srbija nije "Deltalend"!

Nebojša Stefanović je poručio da se na izborima 16. marta mora pokazati da Srbija nije "Deltalend" i da građani ne žele Miroslava Miškovića već Aleksandra Vučića

  • 21

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas da se na izborima 16. marta mora pokazati da Srbija nije "Deltalend" i da građani ne žele Miroslava Miškovića već Aleksandra Vučića.

- Srbija više ne može da čeka, potrebne su joj reforme, i svako ko govori da reforme nisu potrebne i da ne treba brzo ići ne govori istinu. Srbiji treba snažna vlada, nova energija i Aleksandar Vučić - rekao je Stefanović na predizbornom skupu u Šapcu.

On je naglasio da SNS ne vodi računa samo o jednom gradu, čoveku ili privatnoj kompaniji jednog čoveka, kao što su to, kako je rekao, radili neki drugi, već vodi računa o čitavoj zemlji.

Stefanović je naveo da su svi mogli da vide Vučićevu hrabrost da se suoči sa najvećim tajkunima i kriminalcima i svima koji nisu mislili dobro Srbiji u poslednjih 15 godina i koji su fabrike prodalu budzašto i radnike oterali na ulicu.

Prema njegovim rečima, nije zadatak političara da se bogate, već da omoguće da građani rade i privreda napreduje.

- Naš zadatak je da obezbedimo da svako ko se probudi ujutru ima smisao, da ima posao i da od tog posla može da živi - poručio je Stefanović.

On je kazao da je koalicija koju predvodi SNS garant ne samo da će penzije biti isplaćivane normalno, već da će penzioneri imati pristojan život dostojan čoveka, a da će se raditi i na tome da se smanji nezaposlenost, pre svega mladih.

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković rekao je da je u Srbiji napokon počela borba protiv kriminala i korupcije i pljačkaša koji su tranziciju pretvorili u ubijanje Srbije.

Kako je istakao, napokon je započela i borba da se otkriju svi zločini državnog terorizma iz vremena Slobodana Miloševića.

- Mislim da će se ubrzo pred očima Srbije otvoriti knjiga smrti, pljačke i kriminala, a to su tajni dosijei komunističkih službi - Evropa na tome insistira, ali i mi moramo da insistiramo - rekao je Drašković.

Kada je reč o reformama, Drašković je upozorio da će mnoge od tih reformi izgledati bolne, ali da će dovesti do ozdravljenja Srbije, i zato je obaveza građana da podrže listu SNS kako se država ne bi zaustavila ili vratila unazad.

Predsednica Demohrišćanske stranke Srbije Olgica Batić poručila je da sve započete reforme treba da se nastave i da se uspostavi sistem.

- Mi nećemo tajkunsku vlast - naglasila je Batić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr zike

    18. februar 2014 | 18:59

    Vi nećete tajkunsku vi hoćete vladu bez kadrova vi u stvari ne znate ni šta hoćete..

  • PantA

    18. februar 2014 | 19:18

    Tako je dr. Nebojsa, Srbija nije DELTAland, ali nam je zato vlada MEGAblejd.

  • Cika kure

    18. februar 2014 | 19:00

    Srbija nije ali ti jesi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA