BRAĆA RUSI: Zašto su mislili da smo prodane duše i sluge Amerike?! (FOTO)

Na sajtu koji je posvećen Drugom svetskom ratu objavljen je serijal karikatura nastalih od 1949. do 1951. godine, a koje su ismevali Tita i Jugoslaviju. Na njima se on predstavlja kao ugojeni fašista koji se prodao za američke dolare

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pljeska
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • iznogud

    25. februar 2014 | 21:18

    pa rusi su znali da je elitni ustaski npotpukovnik marko mesic vodio ustase na moskvu,a posle toga kao titov oficir oslobadjao krusevac od cetnika,taj isti je sa prodanim srbima oprostio hrvatima i jasenovac,jadovno kozaru,zbog svega tog nam se desio i ovaj rat i novo stradanje.a sto se tice humanosti..za vreme bitke za ranjenike bravar hrani vucjaka dok ranjenici i borci umiru od gladi,sto se tice revolucije..pa ona je bila samo na srpskoj zemlji,nije je bilo na kosovu,sloveniji zagorju nego su ustase klale sve srbe,partizani klali cetnike,nemci streljali sve od reda

  • Aron

    25. februar 2014 | 20:13

    Sudeći po ovim komentarima stičem utisak da većina nije pročitala više od 2 knjige u svom zivotu.I ako jeste to su verovatno bile Petar Pan,Pepeljuga i Druzina Pere Kvrzice, a o dokumetarnim filmovima da ne pričamo. Nije ni čudo kad se na našim ekranima emituje Sila Sulejman,Realiti Šljam tipa Dvorovi ,Farma itd.

  • Zis

    25. februar 2014 | 16:46

    Suština je da Carstva nikad ne miruju i uvek teže proširivanju ili povraćaju izgubljenih teritorija.Carstva su samo promenila način delovanja i u toj šahovskoj partiji neko bude figura za žrtvu da bi se stvorila bolja pozicija i uvek nađu figuru za žrtvu ..E sad naša je nevolja što mi danas nemamo "dobrog šahistu" pa da se priklonimo onome ko je trenutno u boljoj poziciji. Mi smo sada u fazi kada se čobani tuku preko magarca .U toj tuči mi ćemo svakako dobiti po leđima ali se barem trebamo okrenuti onom čobanu koji će nam barem posle vidati rane a ne onom koji će nas staviti u kobasice. Ko je shvatio ,shvatio ko nije neka igra šah .nemoj da gleda izbornu kampanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA