Skandalozan napad Živkovića i DS-a na predsednika Nikolića!

- Kandidat za premijera Demokratske stranke Zoran Živković direktno je odgovoran za progon političkih neistomišljenika za vreme akcije Sablja, kada je bez realnog osnova bilo utamničeno 12.000 ljudi - kaže koordinator za saradnju sa medijima predsednika Republike

  • 10

Povodom tvrdnji koje je u jutarnjem programu Televizije Pink protiv predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića izneo predsednik Nove stranke Zoran Živković, a po kojima se može zaključiti da je predsednik Republike bio umešan u ubistva građana Srbije, koordinator za saradnju sa medijima predsednika Republike Vuk Fatić istakao je da je očigledno kako je u pitanju još jedna besmislena izjava kandidata za premijera Demokratske stranke.

"Fascinantni su nepoznavanje činjenica, odsustvo svake ljudske vrste srama i stida i ignorantski odnos prema realnosti koje pokazuje kandidat Demokratske stranke za premijera Srbije Zoran Živković kada se, na primer, u istoj emisiji usudi da optuži predsednika države da je na slobodu pustio 2.500 kriminalaca. Sramotno je da neko ko je bio vršilac dužnosti predsednika Vlade i ministar policije da sebi za pravo da iznosi u javnost takve izmišljotine. Neka Živković odgovori ko su ti kriminalci koje je navodno predsednik Nikolić oslobodio i kako je to učinio, koga je to predsednik Nikolić ubio i otkud onda da za to nije odgovarao, čak ni u nesrećnom periodu naše istorije kada je Zoran Živković bio vršilac dužnosti premijera Vlade. I nije Zoran Živković jedini, već u sličnom maniru u medijima nastupa i bivši predsednik Srbije Boris Tadić", navodi se u saopštenju Vuka Fatića.

"Kandidat za premijera Demokratske stranke Zoran Živković direktno je odgovoran za progon političkih neistomišljenika za vreme akcije Sablja, kada je bez realnog osnova bilo utamničeno 12.000 ljudi, što je državu Srbiju docnije koštalo na milione dinara koje je sudskim presudama bila dužna da isplati na ime obeštećenja“, rekao je Fatić.

On je dodao da je za vreme vladavine prvo Zorana Živkovića, a potom i Borisa Tadića i Dragana Đilasa, Srbija pretvorena u korumpiranu državu kojom rukovode tajkuni i politička elita, i da je to bila veza koja je našu zemlju i građane ekonomski i socijalno unazadila za nekoliko decenija.

Fatić je dodao da se predsednik Republike drži izvan predizborne kampanje, kako bi do kraja ispunio svoje obećanje da će biti predsednik svih građana.

"I pored toga, pojedinci koji su do 2012. godine dali veliki doprinos urušavanju naše ekonomije, srozavanju životnog standarda i ljudskih prava građana, po svaku cenu pokušavaju da iskoriste nemešanje predsednika Republike u predizbornu kampanju kako bi, na samo njima jasan način, pokušali da Srbiju vrate u iste probleme u kojima se nalazila do 2012. godine. Uprkos tome, uprkos svim njihovim pokušajima, reforme koje je pokrenula pobeda Tomislava Nikolića na izborima 2012. godine niko više neće moći da spreči, kao što niko neće moći da spreči da se Srbija napokon svrsta u red modernih, razvijenih evropskih zemalja. Ni Živković, ni Tadić, ni Đilas", rekao je Fatić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZZ

    24. februar 2014 | 15:31

    A da li je Zoran Živković rekao nešto što nije istina?! Pa, ne... Nije on pustio iz zatvora sa izdržavanja kazne 2500 kriminalaca samo zato što su glasali za SNS, već "diplomirani" predsednik Nikolić. I ti isti kriminalci sada su u povratu učinili čak 83% krivičnih dela! I ko je kriv, jasno je k'o dan!!!

  • Vitez

    24. februar 2014 | 20:49

    Sve je ovo igrarija, i ubiranje poena. Jedan hapsi drugi oslobađa. Ne vidim nikakvu razliku između ovih izbora i Farme, na sve spremni radi glasača.

  • pp

    24. februar 2014 | 22:08

    devedesete bas su cvetale neke cudne ruze aeto opet im vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA