VUČIĆ I KURC: Austrija je iskren prijatelj Srbije (FOTO)

- Želimo Austriju kao iskreno prijatelja, ali i da nam iskažu gde smo pogrešili, jer je naš san da jednog dana dostignemo san austrijskog i nemačkog društva - kaže prvi potpredsednik Vlade

  • 6
Aleksandar Vučić i Sebastijan Kurc Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Naš je san da jednog dana postignemo standard autsrijskog i nemačkog društva, a to neće biti skoro, moraćemo da radimo još mngo godina i decenija, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozdravljajući svog gosta, austrijskog ministra spoljnih poslova Sebastijana Kurca.

- Odnosi Srbije i Austrije nikada nisu bili bolji - rekao je Vučić dodajući da budućnost naših naroda možemo da gradimo na još snažnijim političkim vezama.

- Očekujemo još veći uticaj Ausitrije u Srbiji i želimo toplu dobrodošlicu svima koji žele da ulažu u Srbiju - rekao je Vučić izrazivši želju da Auastrija bude iskreni prijatelj Srbiji.

- Želimo Austriju kao iskreno prijatelja, ali i da nam iskažu gde smo pogrešili, jer je naš san da jednog dana dostignemo san austrijskog i nemačkog društva, ali za to ćemo morati još mnogo godina i decenija da radimo - naveo je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    26. februar 2014 | 12:27

    Yes how no. I kad su vas bombardovali 1999 godine. Onako,prijateljski.

  • Mrzovici pljevlja

    26. februar 2014 | 12:14

    Posaljite ga do Pristine

  • Momir Spremic

    26. februar 2014 | 22:42

    Ugostivsi austrijskog sefa diplomatije vicepremijer Vucic je sa njim vodio ozbiljan razgovor o buducnosti Srbije, za razliku od Dr Gangule koji se ne tako davno sprdao sa prezimenom doticnog gospodina na Tviteru, toliko o ozbiljnosti gospode iz demokratske stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA