Vučić počasni građanin Leposavića

Predizbornom mitingu SNS-a u Leposaviću kao počasni građanin prisustvuje i prvi potpredsednik Vlade i lider naprednjaka

  • 7

Na predizbornom mitingu SNS-a u Leposaviću prisustvuje prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je postao počasni građanin Leposavića. Mitingu prisustvuju i i ministar bez portfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, kao i ministar odbrane Nebojša Rodić.

Okupljenima na mitignu ispred zgrade opštine pre Vulina se obratio kandidat za poslanika iz Leposavića Aleksandar Jablanović, koji je rekao da "Srbi na KiM staju na svoje noge zahvaljujući državi Srbiji, Vučiću i ljudima koji sa njim rade na formiranju Zajednice srpskih opština".

Jablanović je na mitingu prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću uručio plaketu počasnog građanina ovog grada, zbog zasluga za opstanak i ostanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Istakavši da mu je pripala velika čast da uruči priznanje Vučiću, Jablanović je istakao da je on najzaslužniji što je Srbija i dalje celovita, što KiM neće biti odvojeno od matice.

- Predajem ključ južne srpske pokrajine sa grbom Srbije prvom potpredsedniku Vlade Srbije, jer samo Vučić i njegov tim mogu tim ključem da oteraju sve neprijatelje iz Srbije, da bi Srbija ostala celovita - rekao je Jablanović.

Predstavnici Leposavića su odluku da Vučić bude počasni građanin doneli prošle godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA