Dačić: Stefan Nemanja se potpisao, a Barbarosa je stavio palac

Premijer Srbije je poručio učesnicima Kopaonik Biznis foruma da treba da se radimo u interesu Srbije i da budemo ponovo jaki kao u doba Nemanjića

  • 4

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je danas učesnicima Kopaonik biznis foruma da bi trebalo više da cenimo sopstvene potencijale i da budemo ponovo jaki kao u doba Nemanjića.

- Neće se ljutiti nemački ambasador i ambasadori EU, što ću podsetiti da Srbija sada obeležava 900 godina od rođenja Stefana Nemanje, koji je potpisao prvi međunarodni dokument sa tadašnjim vladarom Barbarosom u Nišu. Stefan Nemanja se potpisao, a Barabarosa je stavio palac - naglasio je Dačić.

- Hoću da kažem da treba malo više da cenimo sami sebe i da radimo u interesu naše zemlje i ponovo budemo jaki kao u vreme Nemanjića - tim rečima je Dačić zaključio obraćanje na Kopaonik biznis forumu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gde bi nama bio kraj

    4. mart 2014 | 12:34

    Gde bi nama bio kraj da Turci nisu bili na ovim prostorima.Da prljava turska šapa nije kročila u Evropu,gde joj nije mesto,ceo ovaj region bi izgledao drugačije,lepše,kulturnije..Srbija koja je bila u zamahu razvoja sada bi bila velika evropska,moderna zemlja.I to ko zna kolika,jer ne bi bilo podela na verskom osnovu.Ne bi imali rata u Bosni,ne bi imali problem sa Kosovom,Albanija bi bila hrišćkanska zemlja..Gradovi bi bili lepši i razvijeniji jer su turci rušili sve što je evropskog izgleda,a mentalitet ljudi potpuno drugačiji.Iza ovoga odgovorno stojim!Jedina šteta je što ne bismo imali sarmu,i ostale njihove specijalitete.

  • Русија

    4. mart 2014 | 12:33

    Karikatura

  • Baron

    4. mart 2014 | 13:27

    "Svaba jeo rukama, a srbin viljuskom boc!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA