CELA DRŽAVA JURI JELENINOG UBICU - BIA ISTRAŽUJE UBISTVO ZVEZDE GRANDA! Najnoviji detalji jezivog zločina

Slučaj svirepog ubistva Jelene Marjanović, od juče istražuje BIA, a od presudnog značaja je da se utvrdi da li su Marjanovići prošli pored tih kamera pre, u vreme ili posle ubistva, kao i na koji način i jesu li uopšte tražili Jelenu

  • 38
Istražitelji, forenzičari, Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Marko Todorović

Slučaj svirepog ubistva Jelene Marjanović, od juče istražuje BIA, a operativci tajne policije od juče pregledaju snimke sa svih sigurnosnih kamera koje su mogle snimiti neki trag koji bi doveo do razrešenja ubistva ZVEZDE GRANDA!

JEZA, PUSTOŠ, STRAH: Trčala sam po NASIPU SMRTI u vreme ubistva Jelene Marjanović (VIDEO) (FOTO)

Kako prenosi "Informer" koji se poziva na izvore iz istrage od presudnog značaja je da se utvrdi da li su Marjanovići prošli pored tih kamera pre, u vreme ili posle ubistva, kao i na koji način i jesu li uopšte tražili Jelenu.

VUČIĆ: Ubica će biti uhapšen u narednih 48 sati!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Taođe je, kako se navodi, važno da li su članovi porodice ubijene pevačice prošli putem do nasipa na kome je, navodno ubijena Jelena jednom ili više puta, jer bi to dosta govorilo o njihovom kretanju.

SNIMLJENA KOLA MARJANOVIĆA U NOĆI KAD JE UBIJENA JELENA: Policija pregleda novi KLJUČNI materijal iz Crvenke!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Presudno u veštačenju operativaca BIA-a biće i brzina kojom su se kretali, a akako prenosi ovaj list njihova vozila kretala su se veoma brzo.

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je juče da nema savršenog zločina i da veruje da će ubica biti pronađen, a premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je hapšenje ubice u narednih 48 sati.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka i baka

    21. april 2016 | 09:49

    molim policiju da ne bi se ovako desavele ubijsrva i pretnje policija ubuduce da se odaziva a ne kao u borci kada sam zvala kada nam je komsija zasticeni kao beli medved sa kosova nurudina bejmena pretio bombom i vezama u policiji i opstini palilula.zivimo u szrahu.kada progje moja porodica ulazi u kucu.nesto na albanskom vice.ovo je istina..

  • kimi

    21. april 2016 | 09:27

    cekaju izbornu tisinu da nadju ubicu

  • Makica

    21. april 2016 | 10:18

    Nema savrsenog zlocina ? A mala MILICA ? Sramota drzavo, bilo je tu puno materijala a opet od 2010 se nista ne zna. Otvorite slucaj ponovo, radi njene male duse, radi majke i radi sve druge dece koja prolaze pored manijaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA