OGLASIO SE I KARIĆ: Pravda spora, ali dostižna, posle 20 godina. Idemo sad da gradimo Srbiju!

Nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje. Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece

  • 15

Bogoljub Karić, koji je oslobođen svih optužbi, zahvalio se na svojoj Fejsbuk stranici svima koji su verovali u njega. On je još jednom istakao da je pravda spora ali dostižna, i poručio da Srbija ima snage i izrazio nadu da će je zajedno graditi.

SKUPOCENE KUĆE, AUTOMOBILI, LOKALI: Kariću mora da se VRATI SVA IMOVINA!

KARIĆ JE SLOBODAN: Tužilaštvo odustalo od gonjenja!

- Dragi moji podelio bih sa vama, koji mi svojim komentarima pružate veliku podršku u nastojanjima da zajedno stvorimo bolju i lepšu Srbiju, najnoviju i najradosniju vest: Posle 20 godina sumnjičenja da sam navodno zloupotrebio položaj u privatnoj kompaniji, obustavljena je istraga koja je protiv mene vođena. Ponovo se potvrdilo staro pravilo da je pravda spora, ali dostižna. Zahvaljujem se svima vama koji ste verovali u mene i pravdu i nadam se da ćemo zajedno nastaviti dalje. Da gradimo Srbiju kao lepše mesto za sve nas, našu decu i decu naše dece - rekao je Karić.

Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da je obustavilo istragu protiv Bogoljuba Karića povodom osnivanja “Mobtela” i omogućavanja preduzećima sa Kipra dobijanje deviznih kredita bez garancija Astra banke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    27. decembar 2016 | 21:01

    Karić nije, Mišković nije, Dinkić nije, Milošević nije, ..... nije..... Stani BRE malo,ili sam ja lud, ili NIKO nije pokrao Srbiju, niko nije oteo zajam za Srbiju (ko se seća toga?), niko nije upropašćavao firme, pa ih kupovao za džabe, niko nije uništio našu privredu, niko nije napravio hiperinflaciju, pokrao staru deviznu štednju, NIKO??? Pa kakvo je pamćenjeSrbije bolje nismo ni zaslužili!!! Pradva u ovoj zemlji? Svaka iole ozbiljna država ima temelj u pravnom sistemu, ovakvim postupcima sami se postavljamo na mesto koje nam pripada, a to je DNO DNA! Uživajte, ja odo'....?

  • JB

    27. decembar 2016 | 20:23

    Dinkica sad uhapsiti!Kako se samo taj covek provlaci?A unistio je Srbiju!!!

  • Ostoja

    27. decembar 2016 | 20:27

    E Karicu nisi ti oslobodjen u istrazi zbog toga sto si dokazao da nisi kriv no zbog toga sto za delo koje si ucinio i pljacku koju si izveo zastari krivicno gonjenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA