Jeziv sudar kod Sajma, jedan poginuo, dvoje teško povređeno (FOTO)

Nesreća se dogodila oko 3.20 časova, kada je crveni "hjundaji" naleteo i udario u zadnji deo taksija marke "mercedes"

  • 12

U saobraćajnoj nesreći u Bulevaru vojvode Mišića u Beogradu muškarac Nenad K. (25) je poginuo, a dve osobe su teško povređene.

Nesreća se dogodila oko 3.20 časova, kada je crveni "hjundaji" naleteo i udario u zadnji deo taksija marke "mercedes" koji se nalazio u žutoj traci Bulevara, preko puta glavnog ulaza na Sajam.

Nakon udarca oba vozila izletela su na tramvajske šine. Vatrogasci su isekli "hjundaji" kako bi oslobodili vozača i suvozača, ali je vozač od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Dve povređene osobe, suvozač iz automobila marke "hjundaji" i taksista su u teškom stanju. Nakon reanimacije na licu mesta, kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • go go

    1. decembar 2013 | 09:54

    3.20 časova ( alkoholizam) ...

  • Dušan

    1. decembar 2013 | 10:16

    Moram da kažem da svaki dan kod sajma i noću i danju stoje taksisti na trotoaru,a tu nije taksi stanica,a ovaj je stajao na ulici parkiran i zaustavljen čekajući mušterije,aa nije mu tu mesto!i zato se dešavaju ovakve nezgode!Policija treba da patrolira i kažnjava i sklanja vozila sa ulice...pogotovo oko noćnih klubova,sarajevsjkom nemože te da prodjete noću,vozila su parkirana na sve strane,nemanjinom kod bolnice Sveti sava nemože se proći od taksista na ulici,zašto nepočne da radi policija da prvo upozorava i sklanja vozila sa ulica,nema tu parkiranja!Kad ćemo jednom da počnemo da radimo i živimo kao normalna država?

  • Nesa

    1. decembar 2013 | 11:39

    Dusane ne lupetaj. Nama taksistima je i dozvoljeno da kratko stanemo zbog stranaka. A ne spominjes divljacku voznju ovog drugog vozaca, jer da nije divljao ne bi se ovo ni desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA