Oglasila se Zorana Mihajlović o HARANJU DIVLJIH ŠLEP SLUŽBI na Koridoru 10!

- Razgovarali smo sa AMSS kada smo dobili inforamciju da nemački auto-moto savez apeluje na svoje građane koji prolaze našim autoputem i navodno imaju problem sa divljim šlep službama. Ispostavilo se da nema nikakvog zvaničnog saopštenja o tome, niti da je ta informacija bila u potpunosti tačna - navela je Mihajlović

  • 3

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da informacija plasirana u medijima o diviljim šlep službama na Koridoru 10 nije bila u potpunosti tačna.

DRUMSKI "GUSARI" PLJAČKAJU VOZAČE: Zašto stvarno protestuju šlep službe?

- Razgovarali smo sa Auto-moto savezom kada smo dobili inforamciju da nemački auto-moto savez apeluje na svoje građane koji prolaze našim autoputem i navodno imaju problem sa divljim šlep službama. Ispostavilo se da nema nikakvog zvaničnog saopštenja o tome, niti da je ta informacija bila u potpunosti tačna - navela je Mihajlović.

Ministarstvo je, kako je navela, reagovalo istog trenutka, jer ta inforamacija direktno utiče na Koridor 10.

To znači, nagasila je, da će vozila automatski opet izbegavati prolazak kroz Srbiju.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Sa AMSS smo razgovarali o tome da oni imaju ekskluzivo pravo da na Koridoru 10 i da reaguju ako dođe do bilo kakvih problema na putu sa automobilima - navela je Mihajlović.

VOZAČI, OPREZ: Prevaranti haraju putevima Srbije! EVO KAKO da prepoznate lažne šlep-službe!

Ona je dodala da po zakonu niko, pa ni JP Putevi Srbije, ne može da da ekslukzivno pravo nekome, ali da "može da se kaže da postoji odnos imeđu AMSS i Puteva Srbije i da oni rade na putu".

- Ovo nije pitanje samo AMSS nego i policije koja se sada mnogo više nalazi na Koridoru i te stvari kontroliše. Ekskluzivno pravo se ne može dobiti, ali se može dobiti da radite na Koridoru 10, u ugovornom odnosu sa Putevima Srbije na osnovu javnog poziva - naglasila je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    7. septembar 2016 | 15:12

    Pustite ljude da rade i zarade ali g-djo Mihajlović, poboljšajte kontrolu i bolje objasnite ljudima kome da se obrate ako sumnjaju u kvalitet usluge. Ako to samo radi AMSS onda je to monopol, a koliko znam to je zabranjeno.

  • Legal no

    7. septembar 2016 | 15:10

    u Arandjelovcu caruju divlji taxisti i niko ih ne dira to jest rade na divlje bez problema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA