JOVAN KRKOBABIĆ: Nisam operisan u Ženevi!

- Gospodin Krkobabić je živ i zdrav, evo ga u vladi na svom radnom mestu - kažu saradnici potpredsednika Vlade Srbije, demantujući pisanje medija da je hitno poslat na lečenje u Švajcarsku

  • 75

Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić (83), ipak, nije upućen u Ženevu na lečenje zbog ozbiljnih problema sa srcem, bešikom i jetrom, gde je, kako pišu "Naše novine", operisan.

 

Ove dnevne novine tvrde da Krkobabić ima ozbiljnih zdravstvenih problema s bešikom i srcem, ali i s jetrom. Međutim, u kabinetu potpredsednika vlade odlučno demantuju ovu vest, baš kao i iz informativne službe PUPS-a.

 

- U pitanju je apsolutna dezinformacija i neistina, a gospodin Jovan Krkobabić se od jutros nalazi na svom radnom mestu u Vladi Srbije i bavi se svojim redovnim aktivnostima. Pa samim tim nije ni u Ženevi niti je operisan. Molimo sve medije da se, kada je u pitanju gospodin Krkobabić, više ne bave nagađanjima, izmišljanjem i neistinama, već da, u skladu sa profesionalnim postulatima novinarstva, svoja saznanja prvo provere. Isto važi i kada su u pitanju ostale aktivnosti PUPS-a, čiji je rad u poslednje vreme, takođe, u nekoliko navrata bio predmet spekulacija i neprofesionalnog spinovanja - piše u saopštenju PUPS-a.

 

- Gospodin Krkobabić je živ i zdrav, evo ga u vladi na svom radnom mestu - dodali su njegovi saradnici.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    20. decembar 2013 | 00:40

    A ko sve to plaća ????

  • Mery

    20. decembar 2013 | 01:01

    On hitno sa 100 godina , a deca nam umiru cekaju da se smiluju!!

  • Glalex

    20. decembar 2013 | 03:12

    Deda od 83 godine je bitniji, i za njega ima para,od dece kojima zivot zavisi od operacije u inostranstvu,a za njih nema para ili su na nekoj listi cekanja, iako je toj deci svaki sekund bitan.Svaka cast drzavo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA