Sedam stvari koje muškarci odmah primete na ženi

Tvrdnje da muškarci najpre primete grudi i zadnjicu na ženi nisu tačne, a to je dokazalo i nedavno rađeno istraživanje. A evo i na šta zapravo muškarci obraćaju pažnju

  • 24

Muškarcima nisu najbitnije grudi i zadnjice, a ovu tvrdnju je dokazala i nedavno rađena studija. Među ženama je uvreženo mišljenje da gotovo svi muškarci najpre obrate pažnju na najseksepilnije ženske adute, a potom na sve ostalo. Međutim, istraživanja pokazuju da je rasprostranjeno mišljenje zapravo zasnovano na krivim temeljima, jer stvari stoje sasvim drugačije. Pogledajte spisak stvari koje muškarcima najpre zapadnu za oko.

Lice

Navikli smo da muškarci prvo dobro pogledaju ženino telo pa onda proučavaju dalje, ali prema ovom istraživanju, gde su muškarci anonimno priznali šta zaista misle, to nije tačno. Muškarci prvo pogledaju u lice i za oko im zapne neka posebnost poput očiju ili osmeha. Nisu mogli da daju konkretan odgovor, jer ne mogu tačno da znaju šta će ih na ženskom licu privući. To zavisi od toga kakva je osoba ispred njih i na koji način zrači.

Lepo telo 

A kad smo kod tela, već je poznato da muškarci ne traže savršenstvo. Ipak, priznaju da odmah vide i daju procenu da li se radi o lepom i skladnom telu ili ženi koja se zapustila. Tek kasnije im pogled luta ka grudima, nogama, guzi...

Stil oblačenja

Stil oblačenja im je važan jer može puno da im otkrije o kakvoj se devojci radi, šta voli i šta joj je važno u životu. Nije im bitno da li se radi o skupoj odeći, ali je važno da žena ima stil koji odaje njen lični pečat.

Glasno pričanje


Niko ne voli osobe koje se trude da nadglasaju druge u društvu, a muškarci ne vole žene koje su glasne jer im zbog toga deluju nametljivo i agresivno. Dakle, ovo je jedna negativna osobina kojom žene uglavnom odbijaju muškarce.

Okruženje

Još jedna stvar koju muškarci proučavaju kod devojaka je s kime se više druže, sa muškarcima ili ženama. Ako je devojka okružena muškarcima, to je znak da joj se novi prijatelj nužno ne dopada na romantičan način samo zato što je prema njemu ljubazna i otvorena.

Detalji

Baš poput stajlinga i odabira odeće, važni su i detalji. Naravno, svaki muškarac ima različite želje i potrebe, tako da je nemoguće izdvojiti neki detalj posebno.

Kontakt očima

Poslednja, ali ne manje važna stvar koju su muškarci naveli je kontakt očima. Devojke očima daju muškarcima do znanja da im se dopadaju i da su zainteresovane za druženje pa je duži kontakt očima znak da bi moglo da bude nešto više između njih dvoje.

(Telegraf.rs/mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    7. septembar 2013 | 08:15

    Najviše volim ove što prvo gledaju ruke: manikirane (nokti k'o kandze) nežne i negovane, ne koriste se za bilo kakav rad, eventualno za kuckanje vrhom noktiju po tastaturi. Pa kad im takva dođe u kuću, oni će morati da dobro zasuču rukave, jer ona ruke uglavnom drži u vazduhu i pazi na nokte. Sa srećom.

  • Zoro

    6. septembar 2013 | 11:22

    U očima se vide sve zeninine osobine, vidi se i kakva je u krevetu,samo treba znati.

  • Girl

    6. septembar 2013 | 16:34

    Cuvajte se vi momci da ne naidjete na neku aspidu...:-) Fizicki izgled postaje nebitan kad pocne da vam pije krv...:-) Just a friendly advice...;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA