MOBILNA ŠPIJUNAŽA: Muškarci su ljubomorniji od žena

Otkako su u naše živote ušle moderne tehnologije, mnoge stvari su se promenile, naročito na ljubavnom planu. Poruke u telefonu i dopisivanje na društvenim mrežama idealna su prilika za špijuniranje partnera jer ljudi ne mogu da odole saznanju da li im je veran ili nije

  • 2

Moderne tehnologije unele su pometnju u ljubavnim odnosima. Naime, od pojave kompjutera, smartfona i društvenih mreža proveravanje partnera i istraživanje njegove vernosti postala su sasvim normalna stvar.

Prema pisanjima stranih medija, moderne tehnologije su postala idealna prilika za partnere koji sve češće poveravaju jedno drugo. Ipak, istraživanja pokazuju da muškarci to češće rade od žena.

Izgleda da su muškarci nepoverljiviji od pripadnica nežnijeg pola pa zbog toga vrlo često smišljaju razne načine kako bi upali u SMS poruke svoje devojke ili joj pronašli neku prepisku na društvenim mrežama. Čak 62 odsto njih nije odolelo ovom izazovu, dok je broj žena koji se osmelio na špijunažu znatno manji i iznosi svega 34 procenta.

S druge strane, čak trećina ispitanika je potvrdila kako bi prekinula vezu kada bi znali da im partner proverava mobilni telefon, a istovremeno čak 29 odsto njih svoj telefon nosi uvek sa sobom kako ne bi došlo do nekih nemilih događaja.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA