Raspametite ga fantastičnim oralnim seksom

Ukoliko vam je stalo da zadovoljite svog muškarca i uporno radite na tome da poboljšate svoje seksualne veštine, evo pravog rešenja za vas. Ovo su osnovna pravila oralnog seksa koja će raspametiti vašeg muškarca

  • 13

Sve žene koje žele da zadovolje svog muškarca to mogu da učine pomoću samo nekoliko trikova. U pitanju su osnovna pravila koje svaka dama treba da zna, a koja se tiču oralnog seksa. Muškarci vole žene koje znaju da ih raspamete u krevetu, a ako planirate da ga dovedete do ludila, samo se pridržavajte sledećih uputstava.

Zube držite dalje od penisa

Zubi nisu dozvoljeni u blizini penisa, ni pod razno. Možete da ga ližete, sisate, ljubite, ali nikako da ga grickate. ovo je isuviše osetljiva zona da bi mogla da izdrži vaše seksi ugrize.

Koristite jezik

Jezik je vaše najjače oružje u seksu. Usne i ruke su važne, ali jezik ima glavnu ulogu i zato ga se nemojte bojati upotrebiti. Upravo je jezik onaj alat koji će vašem partneru doneti najviše zadovoljstva.

Dovedite ga do kraja

Nije nimalo jednostavno zadovoljiti muškarca. Mnoge žene se umore pa se zaustave na pola puta. U redu je da stanete i uzmete odmor kad vam je potreban, ali nije dobro ako se to stalno dešava. Dovedite ga do kraja, ne smete da zastanete kada je važno da date gas.


Posvetite se testisima

Ne zaboravite na njegove testise. Kad ga oralno zadovoljavate, onda i njima morate da pružite punu pažnju. Upotrebite ruke, usta, jezik i sve odradite polako i nežno.

Prepustite se

Oralni seks je dobar samo onda kada obe strane uživaju, i kada primaju i kada pružaju oralno zadovoljstvo. Kada se sledeći put uputite ka muškarčevom međunožju, potrudite se da se u potpunosti prepustite i opustite kako bi uživali u potpunosti.

Ritam je bitan

Veoma je važan i tempo pa svakako kombinujte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.

Igra toplo-hladno

Pre oralnog seksa u usta stavite kockice leda, dobro ohlađeno voće ili sladoled. Toplota usana kombinovana sa povremenim talasima hladnoće od leda, odvešće ga u potpuno drugu dimenziju.

(Telegraf.rs/tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA