ZBOGOM, PREVREMENA EJAKULACIJO: Evo kako da u krevetu izdržite 11 puta duže! (VIDEO)

Ukoliko niste zadovoljni svojom izdržljivosti u seksu, ne dozvolite da to poljulja vaše samopouzdanje. Jedan engleski naučnik ima pravo rešenje za vas!

  • 15

Muči li vas problem s prevremenom ejakulacijom ili vašem vršnjaku teško uspeva da izdrži dovoljno dugo da biste zadovoljili svoju partnerku? Ne brinite, leka ima. Vaša voljena više nikad neće biti razočarana i vrištaće od višestrukih orgazama.

Kada je čuo da dve trećine muškaraca maštaju o tome da im seksualni čin potraje što duže, britanski lekar Endi Zamar odlučio je da im pomogne tako što će osmisliti specijalni “Prolong Climax Control” program za odlaganje muškog seksualnog vrhunca, koji će imati zvanični medicinski sertifikat.

U pitanju je mala spravica koja radi po principu vibratora, uz koju se dobija plan brižljivo osmišljenih vežbi i lubrikant koji ima blago anestetičko dejstvo. Stvar je u tome da je neophodno da muškarac nauči kako da smanji preosetljivost glavića svog penisa.

Sve u svemu, ovo je princip koji radi suprotno od masturbacije, kojoj je cilj što brže stići do vrhunca, ovde je ključno da se “ne svrši”. Klikom na dugme “start” muškarac treba da krene da stimuliše svoju alatku aparatićem, a pred sam vrhunac mora da ostane dovoljno priseban i pritisne “stop”. Čitav proces ponavlja još dvaput, sve dok može da uzdrži od ejakulacije.

- Zaista sam zadovoljan rezultatima postignutim uz “Prolong”. Za šest nedelja sam uspeo da svoje performanse povećam sa dva na neverovatnih 15 minuta. Moja devojka je oduševljena – tvrdi jedan anonimni kupac ovog proizvoda.


Za 240 evra, ovaj doktor garantuje da će nakon šest meseci treninga dva do tri puta nedeljno svaki muškarac da se pretvori u pravog pastuva kojem se nikada ne dešava da u krevetu zakaže.

- Moj muž je počeo da pati od prevremene ejakulacije pre nego što smo postali par. Meni to nije predstavljalo neki veliki problem, ali moram da priznam da sam ipak bila poprilično frustirana. “Prolong” je učinio čuda! Najzad imamo seks kao svi drugi normalni parovi. Zahvalna sam vam do neba – napisala je jedna dama u “knjizi utisaka”.

(Telegraf.rs / Prolong)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gardos

    12. decembar 2013 | 23:38

    hahahah belosvetske barabe samo zele da zarade... ako sam ja uspeo da iskontrolisem to i par moj drugara(na moj savet) moze svako! pazi : moja taktika je kad maltene dodje do vrhunca malcice usporim ritam zatvorim oci i stvorim sliku u glavi hokej terena i 2 hokejasa se sudaraju u ono staklo i jos par sekundi mislim na hokej ...odlozim bar za 5 min.jeste morbidno ali cure ne znaju sta je glavi tada,tako da samo udrite :D

  • Mrmot

    12. decembar 2013 | 23:12

    za 240 evra na ovu krizu, hm hm hm...

  • gago

    12. decembar 2013 | 23:32

    Ne treba hvala,6meseci vezbanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA