Vreme čitanja: oko 4 min.

DANIMA SAM ČETOVAO S GEJEVIMA: Divlji seks i perverzije, evo šta su još tražili od mene!

Vreme čitanja: oko 4 min.

Žele grubo, snif, perverzije kao i seks na javnom mestu

  • 25

Mnoge devojke se žale kako im je teško da pronađu svog "princa", a muškarcima uvek fali prava devojka. Želeo sam da saznam kako sve to izgleda iz drugog ugla. Kako izgleda tražiti osobu istog pola, u zemlji gde je diskriminacija prema gej osobama i dalje veoma velika. Interesovalo me je kako se gej parovi upoznaju i o čemu pričaju pri ugovaranju sastanka.

Pa da vidimo kome je teže, strejt ili gej osobama.

Odmah mi je na pamet pao internet čet. Potražio sam na netu sajtove sa gej četovima i naišao na jedan. Ulogovao sam se i "traženje" je počelo.

U čet sobi je bilo svakojakih nadimaka ja sam se potpisao kao "Napaljen".

KAD LEZBIJKA I GEJ ZAKAZUJU MASAŽU: Hoće li maseri istog pola pristati da nas ODRADE?

Čim sam se prijavio, odmah su mi se javila trojica. Verovatno ih je privukao moj nadimak. Pitali su me koje sam godište, moj opis, da li sam zgodan i naravno tražili su sliku. Ja sam se opisao, ali sam rekao da sliku nemam i da ne delim slike sa nepoznatim osobama. Dvojica su odmah odustali, jer izgled im je bio važan, pretpostavljam.

Foto-ilustracija: Foter.com / quemas™ Foto-ilustracija: Foter.com / quemas™

Sa ovim jednim sam nastavio ćaskanje. On nije tražio sliku, a ni ja njemu. Pitao me je šta tražim, ja sam odgovorio - seks. Sledeće pitanje je bilo gde živim, da li imam smeštaj i kada bi mogli da se vidimo.

Odgovorio sam da imam smeštaj, ali da ne pristajem da na "prvu loptu" imam seks sa nekim, morao bih prvo da ga malo upoznam. Zato sam ga malo ispitivao o njegovom seksualnom životu jer sam ja nov u svemu tome i želeo sam da saznam kakva su njegova iskustva.


Rekao mi je da je biseksualac. Da voli i devojke i momke, ali da mu poslednjih godina seks sa muškarcima mnogo više prija. Takođe je dodao da bi jednog dana voleo da ima porodicu, ali da sada uživa u svemu tome.

Na moje pitanje da li njegova porodica i prijatelji znaju za njegove sklonosti, odgovorio je - Naravno da ne! To nikako, diskretan sam i ne želim da se o tome zna - dodao je.

Zatim je posle nekoliko trenutaka nestao sa četa. Možda mu je "pukao" net. Ne znam, ali više nismo komunicirali.

Foto-ilustracija: Foter.com / Hot or Not? Foto-ilustracija: Foter.com / Hot or Not?

TRAŽIO SAM PROSTITUTKU U BEOGRADU: Evo da li sam uspeo i koliko to košta!

Odlučih da startujem ja nekog.

Kliknuo sam na nadimak "Divlji seks". Pozdravio sam korisnika i pitao ga da mi se opiše i kaže mi koje je godište. On je to uradio, a zatim i od mene tražio isto. Kada sam mu odgovorio pitao me je da li sam aktivan, pasivan ili uni. Odlučih da mu napišem uni.

- E super! I ja sam uni - odgovorio je. Pitao me je da li volim jak, divlji seks. Odgovorio sam da, da. Oduševio se jer i on voli i želi isto.

Kada sam ga pitao da li bi i gde mogli da se vidimo, rekao je da bi mogli sledeće nedelje jer je narednih dana zauzet. Na moje pitanje kako ćemo se dogovoriti i stupiti u kontakt, rekao je da ćemo se "naći" ovde na četu i dogovoriti. Zatim se izlogovao.

Na glavnoj stranici četa, momci su izbacivali svoje golišave slike, neki su bez problema postavljali svoje slike bez skrivanja lica. Pretpostavljam da oni nemaju nikakav problem sa tim da se zna da su homoseksualci.

Bile su tu svakakve "ponude" i "tražnje". Neki su tražili snif, neki samo oral, neki grub seks, zatim razne perverzije, seks na javnom mestu...

Tražila sam dečka preko interneta, a dobila sam "ONU STVAR"! (FOTO)

Foto-ilustracija; Foter.com /  vizeauswim Foto-ilustracija; Foter.com / vizeauswim

Za mene je ovo bila prava novina. Nikada do tada nisam vodio slične razgovore, niti znao kako se muškarci upoznaju preko četa i ugovaraju seks. Video sam da su momci koji na takav način traže partnera mnogo otvoreniji, direktniji i mnogi bez problema dele svoje fotografije na kojima su potpuno goli.

Mnogi sa kojima sam četovao rekli su mi da tu dolaze iz znatiželje, ali da se na četu sve završava. Nemaju hrabrosti da se uživo upoznaju sa nekim momkom, a kamoli da imaju seks. Sve je to naravno zbog osude društva.

Foto-ilustracija: Foter.com / Andy Houghton Foto-ilustracija: Foter.com / Andy Houghton

Takođe, saznao sam da većina njih, da ne kažem svi, kriju od svojih roditelja, prijatelja i devojaka  da imaju sklonosti ka muškom polu. Neki su i oženjeni i imaju decu, ali traže zabavu "sa strane". To je pokazatelj koliko je u našoj zemlji još uvek velika sramota priznati da si gej i veliki teret za pojedinca, jer samim priznanjem da imate seksualne sklonosti ka istom polu iz momenta vam se sruči veliki teret osude društva na leđima.

A to pojedinac teško podnosi. Zbog toga se ljudi odlučuju na dvostruki život što je svakako najgore. U jednom trenutku mogu povrediti svoje voljene osobe i urušiti i njihov i svoj život.

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    7. mart 2015 | 15:09

    Gay sam nazalost ali ne zato sto to zelim vec zato sto se glupa priroda poigrala samnom da budem to sto jesam, probao sam da budem kao i svi ostali strejt muskarci ali nazalost ne mogu da imam sex sa devojkom jer pretpostavljam da znate glavni problem jer nece da se d.... :( kao kratak (nebitan) ispovest hteo sam da podelim svoju tajnu sa citaocima telegrafa iz razloga diskriminacije prema gay osobama da nismo svi mi isti gayevi i da zelimo to da budemo vec sto se greskom poigrala priroda sa nama, sad sta je tu je ne mogu nista sem da prihvatim to sto jesam. Zamolio bih redakciju da objave moj komentar, hvala. Vas veran citalac

  • ana

    7. mart 2015 | 16:31

    Ma daj idite na neki sajt za hetero uppznavanje pa cete videti istu pricu. Ispade da su homoseksualci samo za snaf, perverzije i orgije. Hetero na tim catovima su identicni. Za upoznavanje ti posalje fotku intimnih delova.

  • Россиа

    8. mart 2015 | 12:20

    Болест душе и тјела

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA