Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Vučić obišao pola planete za 45 dana, kako u zatvoru žive surove ubice srpske dece, pomoćni trener Olimpijakosa menja Radonjića? 

Naše vesti pogledajte OVDE.

Područje Sitonije na Halkidikiju u Grčkoj pogodile su strašne poplave zbog obilnih padavina, zbog čega je generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić danas obišao mesto Toroni koje je najviše pogođeno i odakle su se, u jutaranjim časovima, javili srpski turisti koji su tamo na letovanju. Sve o tome pročitajte OVDE.

Od momenta kada je u dnevnom listu Politika psihoterapeut Zoran Milivojević izneo svoj stav u kolumni naslovljenoj sa "Medejina osveta", u kojoj analizira pojam mržnje kroz primer dvostrukog ubistva žene i deteta ispred Centra za socijalni rad Rakovica, na društvenim mrežama, ali i drugim medijima, traje pravi mali rat na temu njegovog viđenja nasilja u porodici, ali i ličnih kompetencija. 

Sve o tome pročitajte OVDE.

Kako stvari nezvanično za sada stoje, Ognjen Kuzmić biće osmi igrač koji je napustio Crvenu zvezdu. Sve o tome pročitajte OVDE.

Sin Lepe Brene posle 17 godina progovorio o OTMICI!

Premijera sedme sezone "Igre prestola", koju su milioni fanova širom sveta čekali više od godinu dana, od danas je dostupna na HBO GO servisu. Sve o globalno najgledanijoj seriji pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA