≫ 

Posle dana pauze, novi polazak za Njujork bio je obećan danas: Evo da li će "Air Serbia" poleteti "preko bare"

"Air Serbia" saopštava da je ulaganjem maksimalnih napora nadležnih službi tehnički nedostatak na letelici Očekuje se da će avion danas (petak, 21. jul 2017. godine), leteti prema planiranom rasporedu"

  • 9

Tehnički nedostaci na avionu erbas A330 su otklonjeni tako da će svi koji su imali kartu za današnji let u 13.15 sati poleteti za Njujork.

Novi let "Air Serbia" za Njujork u petak: Radovi na avionu trebalo bi da budu završeni do sutra

Otkazan let Beograd-Njujork!

"Air Serbia" saopštava da je ulaganjem maksimalnih napora nadležnih službi tehnički nedostatak na letelici Očekuje se da će avion danas (petak, 21. jul 2017. godine), leteti prema planiranom rasporedu".

U ovoj kompaniji su takođe saopštili rekli da su svi gosti sa otkazanih letova JU500 iz Beograda za Njujork i JU501 iz Njujorka za Beograd u potpunosti zbrinuti i preusmereni na druge letove, da bi stigli do svojih odredišta.

Za dodatne informacije, gosti mogu da pozovu Kontakt centar Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije ili na +381 11 311 21 23 iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA