Na Zlatiboru samo jedna stvar radi 24 sata dnevno: Pronašli smo je i oduševili se

Niko po kafićima nije hteo marke da razmeni, pa su bili u "problemu", ali su ih odmah konobari podsetili da odu na jedino mesto koje radi 24 sata

  • 14

Svi vole da letuju i zimuju na Zlatiboru, a neki bi samo da svrate na komplet-lepinju, pa da nastave put. Međutim, kada je vikend, ne može se reći da je na ovoj omiljenoj domaćoj planini dovoljno objekata koji rade - jednostavno, poštuje se odmor i skraćeno radno vreme. Ipak, jedan se razlikuje.

- Našla sam se s rođacima iz Bosne na Zlatiboru. I prvih nekoliko dana sve je bilo kako smo i planirali, ali ubrzo su oni ostali bez dinara koje su razmenili, a bila je subota i trebalo je da nastavimo sa provodom! Umesto da odmah odemo do jedine banke u kojoj su radnici ljubazni i koja radi, mi smo probali alternativne metode - ispričala nam je Danica Milić (30) iz Pančeva.

Niko po kafićima nije hteo marke da razmeni, pa su bili u "problemu", ali su ih odmah konobari podsetili da idu u Komercijalnu banku.

- Ja već 20 godina zimujem i letujem na Zlatiboru, i maltene oduvek znam da tu ima samo jedna banka koja stalno radi. Čak se desilo jednom da je drugarica hitno morala da otvori račun. I to smo završili. A u banci su i ljubazni, pa tako moja mama redovno tamo podiže čekove kad idemo u šoping tokom odmora - dodaje Danica.

Kako dalje objašnjava, s rođacima je stigla do banke, podigli su novac istog trenutka i njihova mala drama se odmah završila.

A uveče kad su pošli na večeru, svratili su do bankomata i Danica je podigla keš, koji joj je SMS-om poslala sestra, jer je želela sve da časti.

- Bilo je devet sati uveče, tada nema šanse da podignete keš gde god hoćete. Samo na jednom jedinom mestu koje radi 24 sata na Zlatiboru. I samo tu mogu da podignem novac koji mi neko pošalje preko SMS-a - na bankomatu Komercijalne!  Stvarno je spas u poslednji čas - iskrena je Danica.

Kako kaže, KOMeKEŠ je u stvari posebna usluga pomoću koje se novac šalje svim danima u godini.

- Bukvalno non-stop možete da pošaljete novac preko KOMeKEŠ, to je genijalan "izum", jer radi na svim bankomatima, a što je meni najvažnije - i na Zlatiboru - kaže ona.

Ako odete na Zlatibor i ako vam treba bilo šta što se tiče novca, ovako izgleda jedino mesto gde vam mogu pomoći:

Foto: Komercijalna banka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA